Tietonurkka

Tiedot Womanizer & We-Vibe Tease & Please -pakkauksen tuotteista:

WOMANIZER PREMIUM:

Womanizereiden teho perustuu saksalaisen Womanizerin omaan, patentoituun Pleasure Air -teknologiaan, jossa laite hyväilee klitorista ääni- ja paineaaltojen avulla! Womanizer sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on orgasminsaantivaikeuksia. Laite imee klitorista kevyesti itseensä päin ja stimuloi sitä sykkivien paineaaltojen avulla hienosti säädetyin sysäyksin. Laite tuo taivallista nautintoa, vaikka se ei edes kosketa klitoristasi!

Tässä Womanizerin monipuolisimmassa mallissa on täydellinen teknologia ja täydellinen muotoilu! Premium-mallin erikoisuuksia ja erinomaisuuksia ovat mm. täysin silikoninen pinta, vesitiiviys, autopilot- sekä SmartSilence -toiminnot sekä todella laaja imuvoimakkuuden säätömahdollisuus!

Womanizer Premium on täydellinen klitoriskiihotin

Hyvin muotoiltu, kapealinjainen ja sopivan kokoinen Womanizer Premium -klitoriskiihotin asettuu käteesi ja intiimialueillesi helposti ja mukavasti. Premium on litteämpi ja suuttimen kohdalta reilusti matalampi kuin monet muut vastaavat tuotteet, joten se mahtuu väliinne vaikka yhdynnän aikana.

Tämä linjakas kiihotin on päällystetty kauttaaltaan samettisen tuntuisella silikonilla. Imevä suutinosa on myös valmistettu kestävästä, hygieenisestä ja allergisoimattomasta silikonista. Suutin on helppo irroittaa puhdistuksen ajaksi ja tarvittaessa vaihtaa.

Premium-mallin kiihottavat toiminnot ja ominaisuudet

Womanizer Premium -mallin moottorissa on 12 eritasoista imuvoimakkuutta aina erittäin hellästä todella intensiiviseen ja kaikkea siltä väliltä! Sen skaala on laajempi kuin esim. W500-mallin. Voimakkuutta säädetään helposti + ja - painikkeilla. Laite on ääneltään erittäin hiljainen.

SmartSilence-ominaisuuden ansiosta Womanizer Premiumin moottori käynnistyy vasta kun suutin lähestulkoon koskettaa ihoa. Kauempana kohteesta tai kallistettaessa laiteen toiminta sammuu eli laite on "hiljaa" mutta jää standby -tilaan. Laite jatkaa toimintaansa taas, kun asetat suuttimen paikoilleen. Jos haluat kytkeä SmartSilence-toiminnon pois päältä, paina + ja - painiketta yhtäaikaisesti n. 2 sek. ajan. Ominaisuus toimii jälleen sen jälkeen, kun olet sammuttanut laitteen välillä kokonaan.

Womanizer Premiumissa on autopilot-ominaisuus, joka tuo stimulointiin vaihtelua sekä yllättäviä tuntemuksia ja orgasmeja! Kun autopilot-toiminto on päällä, stimulaatio, sen voimakkuus ja rytmi vaihtelevat satunnaisesti ja sinun tarvitsee vain nauttia laitteen aikaansamista tuntemuksista. Autopilot-toiminto aktivoidaan sykäys-merkityllä painikkeella.

Autopilotin ohjelmat:

 • Ensimmäisellä painalluksella käynnistyy Soft Mode, jolloin ensimmäinen led-valo syttyy. Soft Moden stimulaation voimakkuus vaihtelee välillä 1-4.
 • Toisella painalluksella käynnistyy Medium Mode, jolloin toinen led-valo syttyy. Medium Moden stimulaation voimakkuus vaihtelee välillä 1-8.
 • Kolmannella painalluksella käynnistyy Intensive Mode, jolloin kolmas led-valo syttyy. Intensive Moden stimulaation voimakkuus vaihtelee välillä 1-12.

Womanizer Premium -kiihotin on täysin vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaasi suihkuun ja kylpyyn! Vesi tehostaa laitteen aikaansaamia tuntemuksia, kokeile vaikka! Ja vesitiiviyden ansiosta myös laitteen peseminen on erittäin helppoa.

Tämä klitoriskiihotin ladataan magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla ja siinä on kestävä litium-akku. Laitteen virtapainikkeen vieressä olevat 3 led-valoa näyttävät akun lataustilanteen (kun akku on täynnä, kaikki valot palavat tai kun akku on lähes tyhjä, vain alin valo vilkkuu).

Koska Womanizerin kanssa voit saada useita peräkkäisiä orgasmeja jopa minuuteissa ja koska täyteenladatun akun kesto on tuntikausia, voit yhdellä latauksella saavuttaa lukemattoman määrän orgasmeja

Womanizer Premium käyttöohje:

Asetu selällesi tai puoli-istuvaan asentoon ja rentoudu. Paina laitteen virtapainiketta n. 2 sekunnin ajan käynnistääksesi laiteen virta. Avaa häpyhuulia ja aseta suutinosa hellästi klitoriksesi päälle. Itse imu aktivoituu, kun laitteen suutin on aivan lähellä ihoa. Kun suutin on kunnolla paikallaan, laitteen äänet vaimenevat huomattavasti.

Kun löydät laitteelle sopivan asennon, pidä laite paikoillaan (joko kädellä tai reisien välissä) ja säädä voimakkuus sopivaksi tai käynnistä autopilot-ohjelma painamalla sykäys-merkittyä painiketta. Käynnistettäessä laitteessa on aina ensin pienin imevä voimakkuus. Imuvoimakkuus kasvaa painamalla + painiketta ja vähenee - painikkeella.

Laitteessa oleva imu synnyttää alipaineen, joka saa klitoriksen nousemaan suutinta kohden. Ilma ja paine kiertävät silikonisen suppilon sisällä saaden emättimen pintaverisuonten verenvirtauksen kiihtymään ja klitoriksen nousemaan ulos "hupustaan". Ja sitten vain kohti nautintoa!

Kun nostat laitteen klitorikselta tai kallistat sitä, imu lakkaa mutta laite jää standby-tilaan. Muista lopuksi vielä sammuttaa laiteen virta painamalla virtapainikketta n. 2 sekunnin ajan. Mutta jos unohdat sammuttaa virrat, laite sammuu itsekseen 30 min. kuluttua (standby-toiminto).

Tuotetiedot:

 • Materiaali: Silikoni (pinta ja suutin), ABS
 • Tuotteen pituus: n. 16 cm
 • Leveys: max. 5,5 cm
 • Korkeus suuttimen kohdalta: n. 5 cm
 • Moottori: 12 imuvoimakkuutta. Säädetään 4 painikkeella (virta, + ja - sekä autopilot). Laiteen virrat käynnistyvät ja sammuvat painamalla virtapainiketta 2 sekunnin ajan, imutoiminto käynnistyy suuttimen ollessa aivan lähellä ihoa. Voimakkuutta säädetään + ja - painikkeilla.
 • Toimii: Ladataan tuotteen oman, magneettisesti kiinnittyvän USB-kaapelin avulla. Huom. USB-laturi ei sisälly pakkaukseen.
 • Peruslatausaika: n. 120 min. Ladattaessa virtanäppäimen ja latauspisteen väliset led-valot vilkkuvat. Latauksen ollessa valmis valot palavat yhtäjaksoisesti.
 • Toiminta-aika täydellä akulla: jopa 240 min., riippuen käytetystä voimakkuudesta (keskivoimakkuutta käytettäessä n. 180 min.)
 • Vesitiivis

HUOM!

 • Keskustele lääkärisi kanssa laitteen käyttöön liittyen mikäli olet raskaana, juuri synnyttänyt tai kärsit genitaalialueen ihottumista
 • Stimuloi laitteella yhtä kohtaa korkeintaan 15 min. ajan
 • Käytä tuotteen kanssa vain vesipohjaisia liukuvoiteita
 • Älä käytä tuoksullisia tai alkoholia sisältäviä liukuvoiteita, -puhdistusaineita tai -öljyjä minkään laitteen osan kanssa
 • Puhdista laite kostealla nukkaamattomalla liinalla ja esim. vanupuikkoa apuna käyttäen. Silikonisuuttimen voi pestä miedolla saippuavedellä tai erotiikkavälineille tarkoitettulla puhdistusaineella. Katso tarkemmat pesuohjeet käyttöoppaasta tai linkistä (alla).
 • Laite ei käynnisty lataamisen aikana
 • Suojaa laite suoralta auringonvalolta
 • Säilytä tuotetta huoneenlämmössä, max. 35 asteessa
 • Laite sammuu automaattisesti 30 min. käytön jälkeen estääkseen ylikuumentumisen. Laitetta voi käyttää uudelleen sen jäähdyttyä.

 

WE-VIBE SYNC:

We-Vibe Sync on maailman paras pariskunnille suunniteltu vibraattori, joka pysyy paikoillaan vaikka te liikutte! Älytegnologiaa hyödyntävässä We-Vibe Sync -pariskuntavibraattorissa on voimakkaammat värinät, parannettu istuvuuden säätö sekä uusia toimintoja!

We-Vibe Sync -pariskuntavibraattori soveltuu erityisesti käytettäväksi yhdynnän aikana ja se voi kustomoida omien muotojen mukaiseksi! Laite on muotoiltu naisen anatomian mukaan niin, että sen litteämpi pää asettuu emättimen sisällä kohtaan, jossa G-pisteen on todettu sijaitsevan. Hieromalaitteen toinen pää asettuu tällöin automaattisesti sisempien häpyhuulien väliin painautuen klitorista vasten.

Tehokkaat ja monipuoliset värinäohjelmat kohdistuvat naisen tutkitusti herkimpiin pisteisiin tuoden samalla nautintoa myös miehelle. Mikä sen mahtavampaa kuin jaettu nautinto: yhdynnän aikana myös mies tuntee ihanat värinät peniksessään.

We-Vibe Sync soveltuu myös naisen yksityisiin hetkiin joko sellaisenaan tai yhdistettynä tekopenikseen. We-Vibe Sync on niin hiljainen, että voit käyttää myös vaikka housujen alla eikä kukaan huomaa!

Hyvin istuva ja erittäin tehokas We-Vibe Sync

We-Vibe Sync:ssä on entistä parempi istuvuus, säädettävyys ja joustavuus. Joustavan rakenteen lisäksi We-Vibe Sync voidaan säätää kahdesta eri kohdasta, joten voit muokata hieromalaitteen vastaamaan juuri sinun anatomiaasi. Tällöin värinät kohdistuvat juuri sinun herkimpiin ja herkullisimpiin paikkoihisi stimuloiden yhtäaikaisesti G-pistettäsi ja klitoristasi.

We-Vibe hieromalaitteen molemmissa päissä on tehokkaasti värisevät, mutta ääneltään erittäin hiljaiset moottorit. Tässä Sync-mallissa värinätoimintoja on entisestään kehitetty ja parannettu. Synkronoidut moottorit värisevät korkealla taajuudella. Tämä värinä yhdessä rytmisen liikkeen kanssa voi aikaansaada uskomattoman voimakkaita orgasmeja ja auttaa naisia, joilla on vaikeuksia orgasmin saavuttamisessa. Myös yhtäaikainen orgasmi miehen kanssa mahdollistuu tämän mullistavan hieromalaitteen ansiosta.

Lataa We-Connect ja harrasta kaukoseksiä!

We-Vibe Sync sisältää vakiona runsaasti eri rytmejä ja voimakkuustasoja, joita säädetään laitteen painikkeen tai mukana tulevan, langattoman kaukosäätimen avulla. Voit myös ladata älylaitteeseesi ilmaisen We-Connect -sovelluksen. Se on applikaatio, jonka avulla saat hieromalaitteeseen lisää värinäohjelmia, voit luoda suosikki ohjelmistasi listoja ja mikä parasta, kumppanisi voi säädellä värinäohjelmia vaikka toiselta puolelta maailmaa!

Lisäksi Syncistä löytyy myös Beat Mode, jolla saat laitteen värisemään mielimusiikkisi tahtiin sekä Touch Mode, jolla sinä tai kumppanisi voi kontrolloida värinöitä reaaliaikaisesti älylaitteella.

We-Vibe Sync on laadukas ja kestävä

Tämä monipuolinen hieromalaite on valmistettu 100% silikonista, joka on hygieeninen ja hypoallerginen eikä se ärsytä herkimpiäkään limakalvoja. Laadukkaasta silikonista valmistettu hieromalaite lämpiää nopeasti kehon lämpöiseksi ja säilyttää lämpönsä pitkään. We-Vibe Syncissä ei ole saumoja, joten se on täysin vesitiivis. Kokeile We-Vibe Sync hieromalaitetta suihkussa tai kylvyssä! Varo kuitenkin kastelemasta kaukosäädintä.

We-Vibe Sync -hieromalaitteessa on tehokas ja kestävä akku. Laite on ladattava ja se toimii kaukosäätimen avulla. Mukana oleva laadukas ja tyylikäs säilytyskotelo toimii We-Vibe Syncin latausyksikkönä! Tuote ladataan mukana olevan USB-kaapelin avulla. Sitä ei voi ns. yliladata, joten hieromalaite voi olla laturissa niin kauan kuin haluat. We-Vibe Syncin lataus on nopeaa: se latautuu täyteen kahdessa tunnissa! Tämä hieromalaite toimii täydellä akulla jopa 3 tuntia.

Pese silikonista valmistettu laite miedolla saippuavedellä tai erotiikkavälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Älä kastele latausyksikköä tai kaukosäädintä. Käytä tämän hieromalaitteen kanssa tarvittaessa vesipohjaista liukuvoidetta.

We-Connect on ladattavissa App Storesta, Google Playsta tai We-Viben omilta sivuilta we-vibe.com/app. Yhteensopiva Bluetooth Smart Ready (Bluetooth 4.0) tuotteiden kanssa, sisältäen iPhone (4S/iOS 9 tai uudempi), iPad 3th generation/iOS 9 tai uudempi, sekä Android laitteissa (OS 4.4 tai uudempi).

Tuotetiedot:

 • Materiaali: Silikoni, ABS
 • Emättimeen laitettavan osan pituus n. 7 cm, leveys 3 cm ja korkeus 1,5 cm
 • Klitoriskiihottimen pituus 7,5 cm, leveys 2,9 cm ja korkeus 2,2 cm
 • Säilytys- ja latauskotelon korkeus 10,2 cm, leveys 7,9 cm
 • Moottori: 2 moottoria, vakiona 10 eri värinäohjelmaa. Säädetään laitteen nappia painamalla tai langattomalla kaukosäätimellä. Ilmaisen sovelluksen kautta lisää ohjelmia
 • Toimii: Laite ladataan kotelossaan USB-kaapelin avulla (HUOM! USB-adapteri ei sisälly pakkaukseen). Kaukosäädin toimii 1 x CR2032 paristolla (sisältyy pakkaukseen)
 • Latausaika: 2 h. Lataa hieromalaitetta n. 24 h ennen ensimmäistä käyttökertaa
 • Toiminta-aika: 1,5 h
 • Vesitiivis
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com