Tietonurkka

Hieromasauva, dildo, tekopenis, patukka, vibraattori ja mitä vielä. Rakkaalla välineellä on monta nimeä kuten Kaalimato.comin sivuilla todetaan. Yksi vibrojen kulta-aikakausi alkoi, kun Charlotte Sinkkuelämää sarjasta jäi koukkuun pupuvibraattoriinsa.

Hieromasauvan historia on yllättävä, sillä lääkärit käyttivät sitä vielä 1800-luvulla naisten hysterian hoitoon. Aikalaiskirjoissaan lääkärit kuvailevat tämän ”hoidon” antamista epämiellyttävänä, esimerkiksi ranteet rasittuivat. Se ei toisaalta ole ihme, että ranteet kipeytyivät, sillä vekottimet saattoivat olla pienen ruokapöydän kokoisia ja niiden höyrymoottorit jouduttiin sijoittamaan erillisiin huoneisiin.

Maailmanlaajuisesti myydyimpiä vibraattoreita ovat kaksitoimiset vibraattorit. Kaksitoimisuudella tarkoitetaan vibraattoreita, joissa on samassa klitoriskiihotin. Kaalimadon valikoimista löytyy likimain 80 erilaista klitoriskiihottimella varustettua vibraattoria.

Joten nykyään voi vedellä löysin rantein, nämä ihanat uuden ajan vibraattorit värisevät ja pulsatoivat eri voimakkuuksilla ja rytmeillä sulostuttaen seksielämää. Vibraattorit ovat moottorivoimalla toimivia ja ne ladataan kätevästi USB-latauskaapelilla. Hieromasauvaan tarvitaan ranneliikettä.

Dildot ovat mitä miellyttävintä ajanvietettä sekä itsetyydytykseen että pariskunnille. Itseään voi kiihottaa näillä välineillä myös anaaliseksissä, kunhan muistaa käyttää kondomia sauvan päällä ja vaihtaa välissä uuteen kondomiin, jos harrastaa seksiä kumppanin anssa.

Kaalimadon G5 onkin yksi parhaimpia patukkasovelluksia, jolla voi tuottaa itselleen orgasmin ja hykerryttävän kivasti voi panna menemään.

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com