Tietonurkka

HOITO

Pese seksiväline ennen ensimmäistä käyttökertaa kunkin materiaalin hoito-ohjeen mukaan. Pese tuote samalla tavalla myös jokaisen käytön jälkeen. Voit desinfioida tuotteen jokaisen pesun jälkeen, tai vain silloin tällöin, seksivälineille tarkoitetulla puhdistusaineella. Joidenkin seksivälineiden pinnalle on hyvä laittaa talkkia säilytyksen ajaksi. Tarkista tuotteen pakkauksesta tai materiaalin hoito-ohjeesta onko talkki tarpeellinen.

Lisää tietoa seksivälineiden materiaaleista löydät Kaalimato Klubista

Kaalimadon seksivälineiden hoitoon ja puhdistukseen liittyvät tuotteet löydät täältä.

Joissakin seksivälineissä on ns. suoja-aine, joka tuntuu seksivälineen pinnalla liukkaalta/öljymäiseltä. Suoja-aine lähtee pois pesemällä tuote huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa.

Joistakin materiaaleista, kuten PVC, kumi, kumiseos valmistetuissa tuotteissa voi olla oma ominaishajunsa. Haju voi laimentua ajan kanssa, mutta ei välttämättä lähde kokonaan pois. Jos haju haittaa, voi seksivälineen päälle laittaa kondomin käytön ajaksi. Silikonia sisältävien seksivälineiden kanssa suosittelemme käyttämään kondomia, joka on esiliukastettu vesipohjaisella liukuvoiteella.

PVC-materiaalista valmistetut seksivälineet saattavat sisältää pieniä määriä ftalaatteja. PVC-materiaalista valmistettuja seksivälineitä ei suositella kumiallergisille.


SÄILYTYS

Säilytä seksivälineet erillään toisistaan, auringonvalolta suojattuna ja mahdollisimman viileässä ja kuivassa paikassa.
Ota paristot pois seksivälineiden paristokotelosta säilytyksen ajaksi.

Seksivälineiden säilytystarvikkeet löydät täältä.

Seksivälineiden hävittämiseen ja kierrättämiseen liittyvää tietoa löydät täältä.


MUUTA MUISTETTAVAA

Käytä seksivälineiden kanssa tarvittaessa, ensisijaisesti vesipohjaista liukuvoidetta. Erityisesti silikonisten ja ns. aitoa ihoa jäljittelevistä materiaaleista valmistettujen tuotteiden kanssa kannattaa käyttää vain vesipohjaista liukuvoidetta, koska materiaali voi vaurioitua silikoni- ja öljypohjaisten liukasteiden vaikutuksesta.

Lue huolellisesti seksivälineen pakkauksesta ja/tai mukana olevasta ohjeesta tuotekohtaiset hoito-, puhdistus- ja käyttöohjeet sekä mahdolliset varoitukset. Sähköistetyt seksilelut eivät sovi henkilöille, joilla on elektronisia tai metallisia implantteja (kuten sydämentahdistin) tai raskaana oleville.

Joidenkin paristokäyttöisten tuotteiden pakkauksissa saattaa lukea, että tuote on vesitiivis, mutta on hyvä muistaa, että näiden tuotteiden paristokotelon suulla oleva kumitiiviste saattaa haurastua ajan myötä ja näin paristokoteloon voi päästä vettä.

Jos tuotteen paristokotelon sisällä on kierteellä oleva muovi tai paperi (tässä on yleensä merkit miten päin paristot asetetaan),  ÄLÄ OTA MUOVIA/PAPERIA POIS PARISTOKOTELOSTA.

Jos jokin tuote aiheuttaa sinulle ihoreaktiota, kipua tai punoitusta lopeta tuotteen käyttö.
Käänny lääkärin puoleen jos sinulla on kysyttävää mahdolliseen sairauteesi tai muuhun lääketieteelliseen tilaasi ja seksivälineen käyttöön liittyvissä asioissa.

Muissa kysymyksissä käänny Kaalimadon asiakaspalvelun puoleen tai lähetä kysymyksesi Annu-vastaa palstalle

Nautinnollisia hetkiä seksivälineesi parissa!

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com