Tietonurkka

Monet miehet ovat ihmetelleet yhtä asiaa: Miksi ANEROS- todella toimii ja saa aikaiseksi niin järisyttäviä tuntemuksia? Päätimme Kaalimato Klubin Tietonurkassa selvittää asian ja koota pienen oppaan Aneroksesta. 

Monet miehet ovat ihmetelleet yhtä asiaa: Miksi ANEROS- todella toimii ja saa aikaiseksi niin järisyttäviä tuntemuksia? Päätimme Kaalimato Klubin Tietonurkassa selvittää asian ja koota pienen oppaan Aneroksesta. 

Aneroksen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat tarkan anatomisen tietämyksen tulosta. Eturauhanen, väliliha, sulkijalihas ja K-piste (kundaliini-piste) sekä tämän alueen hermot näyttelevät tärkeää roolia miehen orgasmeissa. Aneros -stimulaattori stimuloi näitä alueita. Ilman peniksen kiihottamista ja ilman siemensyöksyä saatu orgasmi lähtee ikään kuin eri pisteestä ja se voi olla hyvinkin nautinnollinen, sekä voimakas kokemus. Tämän kaltaisen orgasmin jälkeen kiihottunut olotila ei välttämättä katoa, joten voit jatkaa nautinnollisia hetkiä uudelleen, joko Aneroksen parissa, masturboimalla tai kumppanin kanssa.

Aneros -stimulaattorin innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tehokkaan yhtäaikaisen hieronnan alueille, joissa on paljon hermoja. Nämä hermot ovat yhteydessä seksuaalisiin reaktioihin, ärsykkeisiin ja mielihyvän tunteisiin. Tunne voi olla todella voimakas ja jotain mitä ei ole ennen voitu tuntea!

Aneros-stimulaattorin kautta saadut tuntemukset paranevat käytön myötä, joten älä huolestu, jos Aneros-stimulaattori ei tunnu tuovan "täydellistä" nautintoa heti. Tunnustele tuntemuksiasi ja harjoittele Aneros-stimulaattorin käyttöä. Harjoittelun myötä seksuaalinen kestävyys, suorituskyky ja nautinto lisääntyvät.

Aneroksen avulla koetut tuntemukset ovat yksilöllisiä. Esimerkiksi seuraavanlaisia kokemuksia ja tuntemuksia on raportoitu Anerosta käytettäessä:

  •  Herkempiä tuntemuksia peniksessä, reisien sisäpinnoilla ja nänneissä
  • Pistäviä, mutta todella nautinnollisia tuntemuksia koko peniksessä
  • Lisääntynyttä mielihyvää peniksessä ilman sen koskettamista
  • Nautinnollisia ja vahvoja tuntemuksia kapeilla kaistaleilla peniksessä ja reisien sisäpinnoilla
  • Pistäviä, mutta nautinnollisia tuntemuksia eturauhasen pinnalla
  • Erittäin nautinnollisia tuntemuksia syvällä eturauhasen ja välilihan hermojen akupunktio alueella
  • Peräsuolessa lämmin tunne
  • Sykkiviä, kiemurtelevia tuntemuksia peräsuolen seinämissä
  • Koko kehon nautinnollinen ja lämmin tunne

 Tutustu prostata-stimulaattorin käyttöohjeeseen tästä

 

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com