Tietonurkka

Bathmate penispumppu on valmistettu polykarbonaatista joka on iholle turvallista kumia ja ruostumatonta terästä.

 

Bathmaten käyttöohjeet kylpyammeessa:

1. Täytä kylpyamme vedellä. Astu ammeeseen ja paina Bathmatea veden alle, kunnes se on täynnä vettä. Kun Bathmate on veden alla, työnnä veltto peniksesi lieriöön.

2. Tämän jälkeen paina Bathmatea alas lantion aluetta kohden useita kertoja, kunnes tyhjiö on muodostunut. Ylimääräinen vesi poistuu Bathmaten yläosassa olevan paineenalennusventtiilin kautta. Voi olla, että laitetta on pumpattava neljä tai viisi kertaa ennen kuin veden tulo on loppunut paineenalennusventtiilistä.

3. Pumppaa 4 tai 5 minuutin välein uudelleen. Peniksesi paisuessa, alaspäin pumppaaminen saa ylimääräisen veden poistumaan Bathmaten yläosan kautta. Jos paine tuntuu liian korkealta, paina kevyesti Bathmaten yläosassa olevaa paineenalennusventtiiliä. Näin paine laskee.

4. 15 minuttin käytön jälkeen vapauta paine painamalla Bathmaten yläosassa olevaa paineenalennusventtiiliä ja irroita laite.

5. Nouse ylös ammeesta ja hämmästy, kuinka peniksesi on pidempi ja paksumpi.

 

Bathmaten käyttöohjeet suihkussa.

1. Suihkuta penistäsi lämpimässä vedessä n. 5 minuutin ajan. Tämä saa kivekset rentoutumaan ja laskeutumaan.

2. Laita Bathmate penispumppu ylösalaisin niin, että umpinainen pää on alaspäin. Tuki kämmenellä paineenalennusventtiili, jotta vesi ei pääse valumaan pois sylinteristä. Täytä Bathmate vedellä.

3. Kun Bathmate on täynnä vettä. Pidä penispumppua niin, ettei vesi pääse valumaan siitä pois, tukkien edelleen myös paineenalennusventtiili. Aseta penis sylinterin sisään ja paina Bathmate kiinni ihoon. Laita penispumppu niin päin, että sen päällä oleva tarra osoittaa ylöspäin, kasvojasi kohti.

4. Kun Bathmate on paikoillaan, pumppaa sitä edestakaisin useamman kerran kunnes alat tuntea tyhjiön muodostumisen sylinterin sisään. Älä välitä vaikka vettä tulee ulos paineenalennusventtiilistä. Pumppaa edelleen ja tunne kuinka paine sylinterin sisällä kasvaa. Pian veden tulo lakkaa paineenalennusventtiilistä.

5. Pidä Bathmatesta kiinni jonkin aikaa kunnes peniksesi on turvonnut ja maksimaalinen alipaine sylinterin sisälle on syntynyt. Tämän jälkeen voit irroittaa otteesi pumpusta ja suihkutella itseäsi normaalisti.

6. Pumppaa Bathmatea edestakaisin aina kun tuntuu siltä, että imu ja alipaine sen sisällä laskevat. Vettä ei pitäisi enää tulla ulos sylinteristä.

7. 15 minuutin kuluttua, paina paineenalennusventtiiliä poistaaksesi alipaine sylinterin sisältä.

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com