Tietonurkka

Viamax luontaistuotteet valmistaa ruotsalainen Bionordica Cosmetic and Supplement Ab. Vuonna 2001 perustettu yritys valmistaa terveys- ja kauneustuotteita. Yritys keskittyy erityisesti seksuaalisuuteen, seksuaaliseen haluun ja kauneuteen liittyviin tuotteisiin. Periaatteena on yhdistää vuosisatojen ajan tunnettuja seksuaalisuutta parantavia yrttejä sekä kehittää moderni ja lisäaineeton lisäravinne. Lukuisat testit, myös viranomaistestit läpikäyneet lisäravinteet ovat turvallisia käyttää.

Viamax-tuotteet ovat tarkoitettu seksuaalisen intensiteetin lisäämiseen ja edesauttamiseen. Viamax-tuotteiden ainesosat lisäävät myös seksuaalista halukkuutta.
Seksuaalinen mielihyvä ja hyvinvointi ovat olennainen osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Seksaalinen nautinto edesauttaa mm. rentoutumaan, välttämään stressiä, lisäämään tyytyväisyyttä omaan itseen sekä parisuhteeseen. Seksin ja orgasmin aikana välittyy ns. "onnellisuushormonia" joka antaa energiaa, tekee mielen iloisemmaksi ja vahvemmaksi.

Seksuaalisuudella on merkittävä rooli ihmisen kokemukseen itsestään ja omasta hyvinvoinnistaan. Seksuaalinen aktiivisuus, tyydyttyneisyys ja orgasmit ovat selkeästi yhteydessä ihmisen terveyteen. Asian tärkeydestä myös yhteiskunnallisella tasolla kertoo laaja amerikkalaistutkimus (Laumann, Paik ja Rosen, 1999), jonka perusteella päädyttiin johtopäätökseen, että seksuaalisuudella ja sen häiriöillä on kansanterveydellistä merkitystä (Virtanen, 2000, 20).

Viamax-tuotteiden mottona onkin SEX IS GOOD FOR YOUR HEALTH (seksi tekee hyvää terveydellesi).

Viamax-tuotteet jaetaan naisten- ja miesten tuotteisiin sekä liukuvoiteisiin että hierontaöljyihin. Näiden lisäksi Viamax tuoteperheeseen kuuluu naisille ja miehille sopiva krapulalääke ja lisäenergiaa antava vitamiinivalmiste. 

Viamax tuotteet ovat turvallisia, mutta emme suosittele verenkiertoa lisäävien tuotteiden käyttämistä raskauden aikana. Miesten erektiota parantavien tuotteiden kohdalla on hyvä muistaa, että Viamax tuotteet soveltuvat tilapäisen, satunnaisen ja vähäisten erektio-ongelmien parantamiseen. Muussa tapauksessa on hyvä ottaa yhteyttä lääkäriin tai seksuaalisuuden asiantuntijaan.

Naisten Viamax:
Naisille tarkoitetuissa tuotteissa on kaksi vaikutusmekanismia.
1. Lisäävät seksuaalista halukkuutta yleisesti, vaikuttavat yleiseen mielialaan ja hyvinvointiin sekä rauhoittavat mieltä.
2. Lisäävät verenkiertoa klitoriksen ja häpyhuulten alueella.

Miesten Viamax:
Miehille tarkoitetuissa tuotteissa on kaksi vaikutusmekanismia.
1. Auttavat ja lisäävät kehon oman testosteronin erittymistä, tasapainottavat mieltä, lisäävät hyvinvointia ja antavat energiaa.
2. Lisäävät verenkiertoa peniksessä.

Muut Viamax-tuotteet:

  • Liukuvoiteet
  • Hierontaöljy ( Viamax Sensual Energy)
  • Krapulalääke (Viamax Detox)
  • Energiaa antava vitamiinivalmiste (Viamax Energizer)

Viamax tuotteissa on suun kautta otettavia kapseleita ja ulkoisesti käytettäviä voiteita. Tuotteita löytyy pienemmissä 2-4 ml/voidetta/geeliä tai 2-4 kpl/kapselia pakkauksissa. Pienemmät pakkaukset ovat helppo ottaa mukaan vaikka lompakkoon tai käsilaukkuun.

Viamax luontaistuotteiden teho on yksilöllinen. Yksittäisen tuotteen vaikutus paranee yleensä pidempiaikaisessa käytössä. Viamax-tuotteita voidaan yhdistellä keskenään tehokkaan vaikutuksen aikaan saamiseksi.

Tutustu Viamax tuotteisiin Kaalimato.com verkkokaupan sivuilla tästä.

 

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com