Tietonurkka

Artikkelin hoito-ohjeet koskevat kaikkia Real Feel Superskin materiaalista valmistettuja tuotteita, myös Mr. Limpy tekopeniksiä.

Fleshlightin sisälle on asetettu muoviputki kuljetusta varten. Poista se geeli-sisuksen sisältä, ennen kun otat Fleshlightin käyttöön.

Poista kansi ja vedä geeli-sisus ulos putkesta.
Pese sisus lämpimällä vedellä.
Lämmitä sisus sinulle mieluisaan lämpötilaan pitämällä sisusta lämpimässä vedessä.
Ravista vesi pois sisuksesta, ja aseta se takaisin putkeen.
Voitele vesiliukoisella liukuvoiteella tuotteen suuaukko, sisäpuoli sekä peniksesi.
Pidä toisella kädellä tuotetta ja työnnä jäykkä peniksesi tuotteen sisään ja liikuta sitä edestakaisin haluamillasi tavoilla.
Varmista, että käytössäsi on tarpeeksi liukuvoidetta hiertymien estämiseksi, ja nautinnollisen liukuvuuden aikaansaamiseksi.

Irrota geeli-sisus käytön jälkeen, ja päästä sen läpi kuumaa vettä. Jos sinulla on voimakkaasti teksturoitu insertti voidaan sisus kääntää varovasti nurinpäin puhdistuksen ajaksi. Älä pidä inserttiä nurinpäin käännettynä kuin max. 3-5 min., jotta se ei venyty. Käytä desinfiointiin seksivälineille tarkoitettua desinfiointiainetta (esim. Fleshwash) tai jollakin muulla laimealla, seksileluille tarkoitetulla puhdistusaineella.

Sisus voidaan antaa kuivua itsestään jättämällä kotelon molemmissa päissä olevat kannet auki. Sisus voidaan kääntää varovasti nurinpäin ja taputella se kuivaksi imukykyisellä paperilla tai kankaalla. Älä hankaa materiaalia, jotta se ei vahingoitu. Älä pidä sisusta nurinpäin käännettynä kuin max. 3-5 minuuttia, jotta se ei venyty liikaa. Insertin sisus voidaan kuivata myös puhaltamalla sinne viileää ilmaa esimerkiksi hiustenkuivaajalla.
Säilytystä varten tuotteen voi puuteroida Fleshlight Renewing Powder puuterilla tai jollakin muulla öljyttömällä talkilla/puuterilla. Puuterointi ei ole välttämätöntä, mutta se pidentää tuotteen käyttöikää. Aseta sisus takaisin koteloonsa säilytyksen ajaksi.

Huom. Saippuan käyttö pestessä vahingoittaa sisuksen pintaa tehden siitä tahmean tuntuisen.

Vinkkejä

  • Nestemäiset, vesiliukoiset liukuvoiteet ovat osoittautuneet parhaiksi. Paksummat, jellymäiset voiteet voivat aiheuttaa ihon ärsyyntymistä.
  • Saadaksesi tuotteen sisuksen parhaiten paikoilleen, vedä se paikoilleen putken kapeammasta päästä.
  • Pidä Fleshlight henkilökohtaisena välineenäsi!
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com