Tietonurkka

Erektio syntyy monen eri tekijän vaikutuksesta. Seksuaalisen kiihottumisen seurauksena siittimen verenkierto lisääntyy, paisuvainen täyttyy ja siitin paisuu. Siittimen verisuonet (laskimot) täyttyvät verellä ja paisunut paisuvaiskudos painuu verisuonia vasten estäen veren poisvirtauksen siittimestä.

Penisrenkaat ovat peniksen juureen asetettavia renkaita, joilla puristetaan peniksen verisuonia yhteen ja vähennetään näin peniksestä pois virtaavan veren määrää. Erektio voi tällöin olla pitkäkestoisempi ja kovempi.

Penisrenkaat on valmistettu yleensä silikonista, kumista, muovista, teräksestä tai nahkasta. Penisrenkaat ovat joko säädettäviä tai ei-säädettäviä. Säätömekanismeja on myös erilaisia. Joissakin ei-säädettävissä penisrenkaissa voi niiden kehän sisällä olla metallikuula tai kuulia. Ne puristuvat peniksen varteen ja niiden tarkoituksena on lisätä puristuksen tunnetta ja stimuloida peniksen vartta. Joistakin miehistä tämä voi tuntua erityisen kiihottavalta.

Joissakin penisrenkaissa on pinnalla nystyröitä, niihin on upotettu kuulia tai niiden pinta on sisä- ja ulkopinnalta epätasainen tai nystyröity. Näiden nystyröiden tarkoituksena on joko yhdynnän aikana osua naisen intiimialueille, mm. emättimen aukkoon ja klitorikseen, tai hieroa peniksen vartta. Mieltymykset ja tuntemukset ovat yksilöllisiä. Penisrenkaan ulkonäöllä, värillä ja materiaalilla voi myös olla merkitystä sen tuomaan nautinnolliseen kokemukseen.

Joissakin penisrenkaissa on ns. kaksi rengasta yhdessä. Toinen rengas kiristetään peniksen juureen ja toinen kivesten ympärille. Yhdenkin renkaan, joka on tarpeeksi suuri, saa laitettua sekä peniksen että kivesten ympärille. Tällöin peniksen laskimopaluun ehkäisevä vaikutus ei ole kuitenkaan niin tehokas.

Tutustuminen penisrenkaisiin on hyvä aloittaa säädettävästä mallista. Säädettävää mallia voi rauhassa ja turvallisesti itse säädellä ja tutustua sen tuomiin tuntemuksiin. Säädettävän penisrenkaan voit asettaa puolijäykkään penikseen ja kiristää sitä "sopivan" tuntuiseksi. Peniksen jäykistyessä rengas kiristyy itsestään peniksen ympärille. Säädettävän penisrenkaan voit kiristää myös täysin jäykän peniksen juureen itsellesi sopivan tuntuiseksi.

Ei-säädettävä penisrengas laitetaan puolijäykän peniksen juureen. Se kiristyy peniksen juureen peniksen jäykistyessä. Ei-säädettäviä penisrenkaita löytyy läpimitaltaan erisuuruisia. Penisrenkaan puristuksen määrä on jokaisen henkilökohtainen mieltymys. Helpoin ja paras tapa löytää itselleen "sopivan" kokoinen ei-säädettävä penisrengas on mitata puolijäykän peniksen halkaisija. Jos sinulla on säädettävä penisrengas, voit mitata sopivan ympärysmitan myös sen avulla. Peniksen ympärysmitta jaetaan piillä (3,14). Jos puolijäykän peniksen ympärysmitta on juuresta 13 cm, niin silloin 13 : 3,14 = 4,14 cm. Tällöin sinulle optimaalinen penisrenkaan halkaisija on n. 4 cm.

Penisrengasta voidaan käyttää yhdessä penispumpun kanssa. Erektio saadaan aikaan penispumppuun pumpattavan alipaineen avulla. Penisrengas on hyvä laittaa penispumpun päälle jo ennen käyttöä. Kun erektio on saavutettu, liu’utetaan penisrengas peniksen juureen ennen penispumpun pois ottamista. Säädettävän penisrenkaan voit laittaa peniksen juureen penispumpun käytön jälkeenkin tai löysästi peniksen varteen ennen penispumpun käyttöä. Huomioi tällöin, että penisrengas jää sylinterin ja tiivisteen sisään siten, että tiiviste asettuu tiiviisti ihoa vasten.

Penisrengasta ei tule pitää kiristettynä peniksen ympärillä kuin enintään 30 minuuttia, jotta peniksen verenkierto pääsee palautumaan normaaliksi.

Penisrenkaasta voi olla hyötyä eri syistä johtuvissa erektiohäiriöissä. Sen tuoma apu on yksilöllinen, mutta penisrengasta kannattaa kokeilla yhtenä, erektiota hetkellisesti kohentavana apuvälineenä.

Kunhan penisrenkaan käytön oppii, voi se olla pariskunnan yhteinen, molempia kiihottava seksielämän lisä. Eroottisella latauksella, mielikuvituksellisella ja hauskalla yhdessä tekemisellä, visuaalisella kokemuksella ja monella muulla seikalla on paljon psykologisia vaikutuksia. Ne puolestaan vaikuttavat esimerkiksi halukkuuteen, erektioon, kostumiseen ja seksuaalisen nautinnon kokemiseen.

 

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com