Annun palsta
Olen etsinyt erilaisia keinoja, millä minä voisin nauttia sooloseksistä enemmän. Minua kiihottaa/kiinnostaa anaaliseksi ja olen hankkinut muutaman tekopeniksen stimuloidakseni anaaliani. Erektioni katoaa, kun työnnän sauvan sisääni, joten runkkaaminen saman aikaisesti ei onnistu(valitettavasti). Olisiko antaa mitään vinkkiä, kuinka voisin saada enemmän irti anaalimasturbaatiosta/runkkaamisesta? En haluaisi ostaa mitään apuvälineitä, vaan tulla toimeen ilman niitä. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Kuvailemasi perusteella vaikuttaa siltä että huomiosi ja keskittymiskykysi menee kokonaan tekopeniksen työntämiseen anaaliisi juuri sillä "toiminnan hetkellä" eikä peniksen masturboimiselle jää yhtään tilaa ja ajatusta. Tämä voi johtua mm. siitä että tekopenis on ehkä liian suuri ja sen sisään laittaminen vie huomion, tai tekopeniksen käyttö ylipäätään anaalissa on uusi juttu ja se vie siksi nyt alussa huomiotasi paljon. Tärkeää olisikin nyt tehdä anaalin stimuloinnista "tuttu juttu" eli mahdollisimman vaivatonta ja helppoa, siten Sinulle jää samanaikaisesti ajatuksillesi tilaa myös peniksen masturboinnille. Hyvä on myös edetä rauhassa niin että ensin laittaa tekopeniksen paikalleen, liikuttelee sitä edes takaisin ja kuulostelee tuntemuksia. Kun tekopenis on kaikessa rauhassa paikallaan ja olosi on samaan aikaan rentoutunut ja "tottunut" tekopenikseen, niin sitten voit alkaa pikku hiljaa stimuloida penistä ja hakea erektiota.

Tekopenistä helpompikäyttöisiä seksivälineitä ovat eturauhaskiihottimet jotka ovat helpot laittaa paikalleen ja ne mm. tarvittaessa värisevät anaalissa tuottaen lisätimulaatiota (mallista riippuen). Eturauhaskiihottimet ovat siksi helppokäyttöisiä että ne on varta vasten muotoiltu niin että niiden anaalissa pitäminen on sulkijalihaksen avulla helppoa. Tämä sulkijalihas-lisämomentti jättää näin kädet vapaksi täysin mm. runkkaamiselle.

Terveisin, Nina
Auktorisoitu seksuaalineuvoja(SSS)
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 8-15) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 15.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com