Annun palsta
Hei, olen 55v mies ja elän naisen kanssa parisuhteessa. Seksiä meillä on paljon, joten se puoli on ihan ok. Olen siitä lähtien, kun rupesin runkkaamaan (n.13-14) ollut kiinnostunut löytämään eri tapoja, kuinka voisin nauttia(soolo) seksistä enemmän. Vaimoni on hiukan ahdasmielinen seksin suhteen,hänelle riittää ihan perus seksi ilman mitään erikoisuuksia, joten olen päättänyt keskittyä sooloseksiin. Nuorena olen kokeillut seksiä poikakaverini kanssa, mikä olikin varsin kiihottavaa ja nautinnollista. Seksi miehen kanssa tuntuu kiihottavalta ajatukselta, mutta siihen se sitten jääkin. Siihen ei ole oikeastaan ollut mahdollisuuksiakaan ja en haluaisi pettää vaimoani. Olen yrittänyt saada nautintoa anaalimasturbaatiosta, mutta laihoin tuloksin. Kuitenkin haluan sitä aina aika ajoin kokeilla, kun vaimoni on matkoilla. Vaimoni ei suostu hieromaan eturauhastani, koska hänellä on kakka kammo. Täytyykö minun tyytyä nykytilaani, ettei seksi ole tämän nautittavampaa vai pitäisikö minun jatkaa etsimistä edelleen? Kuinka voisin saada nautintoa, esim. anaalimasturbaatiosta? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Hienoa että teillä on suhteessanne riittävästi mielestäsi seksiä ja että olet säilyttänyt mielenkiintosi erilaisten seksitapojen etsimiseksi. Mikäli vaimosi ei ole kiinnostunut anaaliseksistä tai muusta kuin "perusseksistä", hänellä on siihen täysi oikeus. Toista ei voi pakottaa seksiin joka ei häntä inspiroi mutta Sinulla itselläsi on kuitenkin mahdollisuus kokeilla erilaisia juttuja sooloseksin saralla.

Kerroit että pitäisit eturauhasen hieronnasta ja siihen on olemassa tarjolla loistavia seksivälineitä. Laitan niistä tähän linkkivinkin. Muistathan että anaali on itsessään varsin kuiva joten liukuvoidetta tulee käyttää kaikkien seksivälineiden kanssa joita anaalissa käytät.

Terveisin, Nina
Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
2 / 72
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com