Tietonurkka

Tähän on koottu tarkempia tietoja ja ohjeita IMTOY Candy Personal Trainer-lantionpohjan lihasten harjoituskuulasta ja sen käytöstä.

IMTOY Candy Personal Trainer-harjoituskuulan ja älylaitteen sovelluksella toimivan treeniohjelman avulla harjoitat rakkauslihaksiasi helposti ja tehokkaasti!

Käyttöönotto:

Lataa IMTOY Candy-sovellus älylaitteeseesi. Luo itsellesi tili sähköpostiosoitteellasi ja määritä salasana. Anna sovelluksen pyytämät tiedot itsestäsi (mm. ikä, paino, pituus). Laita ladattuun harjoituskuulaan virta päälle painamalla virtanäppäintä n. 2 sekunnin ajan niin, että pieni valo alkaa vilkkumaan. Pariuta laitteet Bluetoothin avulla sovelluksen ohjeiden mukaisesti. Valitse sopiva harjoitusohjelma. Pese kätesi ja laita harjoituskuulan pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta. Työnnä kuula emättimeesi ja aloita harjoittelu näytön ohjeita noudattaen!

Treenejä tehdessäsi kuulan sisällä oleva super-herkkä paineanturi kerää tietoa lihastesi puristusvoimasta ja kaikesta niiden tekemästä työstä. Treenin jälkeen tiedot siirtyvät sovellukseen analysointia varten. Sovellus kirjaa kehityksesi ja edistymistäsi. Siten sovellus ohjaa sinua eteenpäin vaativampiin harjoituksiin.

Harjoitusohjelma alkaa helpoista tunnistusharjoituksista ja ne vaikeutuvat oman kehityksesi ja tasosi mukaan. Kun olet käynyt läpi alkutason harjoitukset, siirtää sovellus sinut jatkotasolle. Jatkotason ohjelmat sisältävät harjotteita, jotka lantionpohjan lihastreenin lisäksi myös polttavat rasvaa reisien, vyötärön ja vatsan alueelta. Lihastreeniä tehdään kuulan kanssa mm. kävellessä ja portaissa. Useisiin sovelluksen ohjaamiin harjoituksiin sisältyy värinäohjelmia eli kuulan sisällä oleva moottori aktivoi emättimen lihaksia tukien ja tehostaen harjotteita.

Candy-harjoituskuulan sisällä olevan moottorin ääni on todella hiljainen, vain 40dB. Vaikka tekisit harjoitusohjelmaasi kirjastossa, kukaan ei kuulisi kuulan värinöiden ääntä!

Candy-treenikuula voi käyttää myös ilman sovellusta ja nettiyhteyttä. Virtanäppäimen alta löytyy useita erilaisia värinäohjelmia, jotka aktivoivat emättimen seinämiä ja lihaksia. Voit käyttää värinäohjelmia ilman sovellusta tehdessäsi lihastreeniä tai vain omaksi iloksesi!

Yleispuhdistus: Pese kuula lämpimällä saippuavedellä ja kuivaa se puhtaalla kankaalla.

Lataaminen: Huuhtele Candy-harjoituskuula juoksevalla vedellä ja kuivaa puhtaalla kankaalla. Laita kuula kotelon pohjan toisella puolella olevaan koloon, jossa se pysyy magneetin avulla. Sulje kansi ja lukitse se kohdistamalla nuolet kohdakkain ja kääntämällä sitten kantta lukitusasentoon. Laita USB-kaapeli koteloon sekä virtalähteeseen ja paina kotelon virtanäppäin-valoa (näkyy himmeänä latauspistokkeen oikealla puolella). Latauksen toimiessa virtavalo vilkkuu rauhallisesti. HUOM! Ensimmäinen latauskerta 5 tuntia!

Sterilointi: Huuhtele Candy-harjoituskuula juoksevalla vedellä ja kuivaa puhtaalla kankaalla. Laita kuula kotelon lasialustalle (toisella puolella kuin latauskolo), jossa se pysyy magneetin avulla. Lukitse kansi ja liitä kotelo USB-johdolla virtalähteeseen. Paina kotelon virtanäppäin-valoa (näkyy himmeänä latauspistokkeen vasemmalla puolella). Steriloinnin aikana valo vilkahtelee. Sterilointiajaksi suositellaan 45 min. 253.7nm ultravioletti-valo tappaa yli 270 erilaista bakteeria. Steriloinnin jälkeen kuulassa saattaa olla "sähkömäistä" hajua, joka ei kuitenkaan ole haitallista. 

Tuotetiedot:

Harjoituskuula:
- Materiaali: 100% Silikoni
- Halkaisija: 33 mm
- Paino: 20 g
- Ulosvetonarun pituus kaksinkerroin: 9 cm
- Moottori: useita värinäohjelmia, äänenvoimakkuus 40dB
- Toimii: Ladataan oman latauskotelon ja USB-kaapelin avulla
- Väri: Hennon vaaleanpunainen
- Liukuvoide: Vesipohjainen

Säilytys-, lataus- ja sterilointikotelo:
- Materiaali: ABS
- Korkeus: n. 11,5 cm
- Halkaisija: n. 6,5 cm
- Väri: Valkoinen

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com