Tietonurkka

Sähköimpulsseja antavat tuotteet ovat oikein käytettyinä turvallisia ja helppokäyttöisiä ja ne tuovat piristystä seksielämään lähestulkoon kaikille. Sähköimpulssien avulla voi saada aikaan orgasmin ilman, että klitorista tai penistä kosketellaan.

Sähköstimulaatiotuotteet tuottavat pieniä sähköimpulsseja, jotka stimuloivat hermopisteitä tehokkaasti. Pehmeitä, nopeataajuuksisia sähköimpulsseja käytetään tunnetusti ja tuloksekkaasti erilaisissa hoitomuodoissa. Nopeataajuuksinen sähköinen ärsyke stimuloi erogeenisiä pisteitä ja hermoja ja lisää verenkiertoa.

Klitorikseen, emättimeen tai peräaukkoon kohdistetun sähköimpulssin avulla myös henkilöt, joilla on vaikeuksia orgasmin saamisessa, voivat saavuttaa voimakkaan orgasmin. Myös henkilöt, joilla on tuntopuutoksia, voivat kokea uudenlaisia, seksuaalisia tuntemuksia sähköimpulsseja antavan tuotteen avulla.

Sähköstimulaatio voi olla kevyttä kihelmöintiä tai napakasti pisteleviä tuntemuksia, riippuen siitä minkälainen voimakkuus itselle tuottaa nautintoa. Sähkön aikaansaamat tuntemukset leviävät laajalle alueelle.

Ohjeita sähköimpulsseja antavan tuotteen käyttämiseen

 • Älä käytä sähköimpulssituotteita, jos sinulla on elektronisia tai metallisia implantteja, kuten sydämen tahdistin tai jos olet raskaana. Henkilöiden, joilla on sydänsairaus, rytmihäiriöitä, verenpainetauti, ihosairaus, sydämentahdistin, tuberkuloosi tai pahanlaatuinen kasvain, tulee keskustella lääkärin kanssa ennen sähköiseen stimulaatioon perustuvien tuotteiden käyttöä.
 • Käytä sähköimpulsseja antavia tuotteita ainoastaan vyötärön alapuolisilla alueilla. Älä koskaan aseta elektrodia kurkunpään alueelle. Sähköimpulssi voi aiheuttaa tahattoman lihaskrampin, joka voi johtaa tukehtumiseen.
 • Sähköstimulaatiolaitteita ei saa koskaan asettaa niin, että sähkö pääsee kulkemaan aivojen tai sydämen läpi.
 • Sähköstimulaatiota saa antaa ainoastaan terveelle iholle.
 • Kun käytät sähkölelua emättimessä, anaalissa tai virtsaputkessa, aseta väline ensin sisällesi ja sen jälkeen säädä itsellesi sopiva ohjelma ja voimakkuus. Samoin poistaessasi välinettä sisältäsi, käännä ensin laitteen virta pois päältä. Sähköimpulssit johtuvat tuotteesta silloin, kun se on kosketuksissa ihoon/limakalvoon. Kun tuote on sisällä (esim. emättimessä), sähköimpulssit pääsevät leviämään tasaisesti ja laajalle alueelle ja tuntuvat miellyttäviltä. Jos taas käynnistät laitteen ensin ja sen jälkeen alat laittamaan tuotetta sisääsi, impulssit koskettavat vain pientä iho/limakalvoaluetta, johon kaikki sähkö ”pakkautuu” eli koet sähköiskumaisen tunteen. Samasta syystä myös välinettä poisotettaessa laite täytyy sammuttaa ensin.
 • Sähköstimulaatiolaitteet ja –välineet on pidettävä poissa helposti syttyvien tai räjähtävien tuotteiden läheisyydestä.
 • Käytä sähköstimulaatiotuotteita ja –välineitä ainoastaan alkuperäisten yhteensopivien, samanmerkkisten tuotteiden kanssa.
 • Älä koskaan yritä purkaa tai aukaista itse sähköstimulaatiotuotteita tai –välineitä korjataksesi niitä sillä saatat toimillasi vahingoittaa laitteen mekanismia. Tämän kaltainen toiminta johtaa tuotetakuun purkautumiseen.
 • Huolehdi aina siitä, että laite on täysin kuiva pesun jälkeen, ennen kuin lataat tuotetta uudelleen.
 • Sähköstimulaatiolaitteita ei saa käyttää tuotteen ollessa latauksessa.
 • Pese sähköstimulaatiotuotteet miedolla saippuavedellä tai erotiikkavälineille erityisesti tarkoitetulla puhdistusaineella.
 • Pidä sähkölelut poissa lasten ulottuvilta.
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com