Tietonurkka

Monet miehet ovat ihmetelleet yhtä asiaa: Miksi ANEROS- todella toimii ja saa aikaiseksi niin järisyttäviä tuntemuksia? Päätimme Kaalimato Klubin Tietonurkassa selvittää asian ja koota pienen oppaan Aneroksesta. 

Aneroksen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat tarkan anatomisen tietämyksen tulosta. Eturauhanen, väliliha ja sulkijalihas, sekä tämän alueen hermot näyttelevät tärkeää roolia miehen orgasmeissa. Aneros -stimulaattori stimuloi näitä alueita yhtäaikaisesti. Ilman peniksen kiihottamista ja ilman siemensyösyä saatu orgasmi lähtee ikään kuin eri pisteestä ja se voi olla hyvinkin nautinnollinen, sekä voimakas kokemus. Tämän kaltaisen orgasmin jälkeen kiihottunut olotila ei välttämättä katoa, joten voit jatkaa nautinnollisia hetkiä uudelleen, joko Aneroksen parissa, masturboimalla tai kumppanin kanssa.

Aneros -stimulaattorin innovatiivinen muotoilu mahdollistaa tehokkaan yhtäaikaisen hieronnan alueille, joissa on paljon hermoja. Nämä hermot ovat yhteydessä seksuaalisiin reaktioihin, ärsykkeisiin ja mielihyvän tunteisiin. Tunne voi olla todella voimakas ja jotain mitä ei ole ennen voitu tuntea!

Aneroksen avulla koetut tuntemukset ovat yksilöllisiä. Esimerkiksi seuraavanlaisia kokemuksia ja tuntemuksia on raportoitu Anerosta käytettäessä:

- Herkempiä tuntemuksia peniksessä, reisien sisäpinnoilla ja nänneissä
- Pistäviä, mutta todella nautinnollisia tuntemuksia koko peniksessä.
- Lisääntynyttä mielihyvää peniksessä ilman sen koskettamista.
- Nautinnollisia ja vahvoja tuntemuksia kapeilla kaistaleilla peniksessä ja reisien sisäpinnoilla.
- Pistäviä, mutta nautinnollisia tuntemuksia eturauhasen pinnalla.
- Erittäin nautinnollisia tuntemuksia syvällä eturauhasen ja välilihan hermojen akupunktio alueella.
- Peräsuolessa lämmin tunne.
- Sykkiviä, kiemurtelevia tuntemuksia peräsuolen seinämissä.
- Koko kehon nautinnollinen ja lämmin tunne.


Aneros-sarjaan kuuluvat tällä hetkellä seuraavat tuotteet:

Aneros Euphossa on sulava muotoilu ja pieni koko, joiden ansiosta se liikkuu anaalissa enemmän kuin muut Aneros –stimulaattorit.

Aneros Helix on perinteisestä Aneros MGX:stä kehitetty “agressiivisempi” versio. Se on kaarevampi ja sen muotoilu on ihanan pallomainen.

Aneros MGX Standard on aito ja alkuperäinen, ihanasti juomutettu Aneros –stimulaattori.

Aneros Maximus perinteisen Aneroksen tuhdimpi versio.

Aneros Peridise –tappisetti sopii sekä miehille että naisille, sillä se muistuttaa enemmän perinteisiä anustappeja.

Aneros Progasm, jossa on suurempi muotoilu sekä ylöspäin osoittavat koukut sekä edessä että takana tuo nautintoa edistyneille.

Aneros SGX on standardimallin hieman pienempi versio, joka sopii erinomaisesti aloittelijoille. Tyvessä on ihana juomumuotoilu.

Aneros Tempo on teräksinen tappi, jota voivat käyttää sekä miehet että naiset.

Aneros Vice on vibraattorilla varustettu Aneros –stimulaattori, joka vie eturauhasen hieromisen aivan uusiin ulottuvuuksiin.

Aneroksen käyttöohjeet löytyvät myös Kaalimato Klubista ja tuotteisiin voit tarkemmin tutustua verkkokaupassamme.

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com