Tietonurkka

G-piste on yksi naisen erogeenisistä alueista, jonka stimulointi seksuaalisen kiihotuksen yhteydessä voi aiheuttaa voimakasta seksuaalista mielihyvää ja orgasmin. Runsaasti hermopäätteitä sisältävä alue sijaitsee emättimen etuseinämässä n. 2,5 cm syvyydessä.

MITEN LÖYDÄT G-PISTEEN?

Laita yksi tai kaksi sormea emättimeen n. 2,5 cm syvyyteen ja koukista sormea/sormia ylöspäin (kts. Sunga Rain of Love kiihotusvoiteen mukana olevan ohjekirjan ensimmäinen sivu). Tunnustele ja hiero hellästi emättimen etuseinämää. Keskisormi voi olla sormista paras, pituutensa vuoksi. Kokeile myös erilaisia asentoja g-pistealueen löytymisen helpottamiseksi. Voit myös antaa kumppanisi toimia Etsivänä.

G-pistealueen löytyminen ja sen kautta saadut tuntemukset ovat yksilöllisiä. Saatat tuntea g-pistealueen hieman koholla olevana ja/tai epätasaisena pintana. Kun olet seksuaalisesti kiihottunut voi tämän alueen hyväily ja hierominen tuntua erityisen miellyttävältä ja kiihottavalta.

KUINKA RAIN OF LOVE KIIHOTUSVOIDETTA KÄYTETÄÄN?

Kun olet löytänyt g-pistealueen, laita pieni määrä RAIN OF LOVE voidetta esimerkiksi keskisormen päähän.  Hiero voidetta löytämällesi g-pistealueelle… Ja tunnet sen vaikutuksen!
Voit käyttää g-pistealueen hierontaan myös erityistä G-PISTESAUVAA. Laita tällöin RAIN OF LOVE voidetta G-pistesauvan päähän tai sormella/sormilla suoraan g-pistealueelle.

G-PISTEALUEEN KIIHOTTAMINEN YHDYNNÄN AIKANA

Erilaisissa yhdyntäasennoissa miehen penis osuu helpommin naisen g-pistealueelle.
Alla on muutamia esimerkkejä erilaisista asennoista. Katso myös kuvat Shunga Rain of Love kiihotusvoiteen mukana tulevasta ohjekirjasta.

ONNEA MATKAAN MIELIHYVÄN MAAILMAAN!
1. Spread Eagle: Nainen makaa puoliksi kyljellään, päällimmäinen jalka koukussa lantion sivulla. Mies asettuu makaamaan naisen päälle.
2. Doggy style-asento: Nainen on polvillaan ja mies asettuu naisen taakse.
3. Kannat kattoon-asento: Nainen on selällään ja nostaa polvet rinnoilleen tai jalat suorempina miehen hartioille tai rinnalle.
 4. Mukailee Doggy Style-asentoa, mutta naisen pää on pystyssä ja mies kontrolloi liikettä pitämällä kiinni naisen lantiosta.
5. Lotus-asento: Mies istuu ja nainen istuu syliin kasvot miehen kasvoja vasten.
6. The Splits-Asento, jossa ollaan kasvotusten jalkojen ollessa lomittain. Tässä asennossa molempien lantiot tekevät yhteistyötä ja tästä syystä se onkin monelle kokeilemisen arvoinen asento.

HUOM. SHUNGA RAIN OF LOVE voidetta ei suositella raskaana oleville, eikä henkilöille, joilla on todettu sukupuoliherpes. Jos ihon ärsytystä ja/tai kutinaa esiintyy, lopeta voiteen käyttö.
SHUNGA RAIN OF LOVE voidetta voidaan käyttää myös lateksi kondomin kanssa.

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com