Tietonurkka

"Klitoris on ihmisen anatomian ainoa elin jonka ainut tehtävä on välittää eroottisen mielihyvän viestejä. Käytä sitä viisaasti, usein ja hellyydellä."                                                  
by Lelo®

Mia 2 -Luxus hieromalaite on hienostunut huulipunan muotoinen mielihyvää tuova pieni vibraattori, joka on huolellisesti suunniteltu. Monipuoliset toiminnot, hiljainen ääni, elegantti ulkonäkö ja helppokäyttöisyys ovat Mia 2 hieromalaitteen vastustamattomia ominaisuuksia. Korkealuokkainen materiaali ja kestävät komponentit ovat LELO tuotesarjan tunnusmerkkejä.

Mia 2 hieromalaitteen vibraattorin innovatiivinen erikoisuus on USB liitin, jonka avulla hieromalaite ladataan tietokoneen USB portin kautta. USB liitin löytyy "huulipunan korkin" alta. 
+/- nappien avulla säädellään rytmejä tasaisen rauhallisesta, voimakkaaseen tärinään ja intervalleittain pulssoiviin rytmeihin.

Lataus

Ennen latausta varmista, että Mia 2 hieromalaitteen USB liitin on kuiva eikä siinä ole esimerkiksi liukuvoidetta. Veden saata helpoiten pois puhaltamalla USB liittimeen.

 • Ota "huulipunan korkki" pois
 • Yhdistä USB liitin (johto mukana paketissa) hieromalaitteeseen ja toinen pää tietokoneen USB porttiin. Voit yhdistää Mia-Luxus hieromalaitteen USB liittimen suoraan tietokoneen USB porttiin.
 • Kun hieromalaite latautuu, siinä vilkkuu valo. Valo palaa yhtäjaksoisesti kun hieromalaite on latautunut. Lataa hieromalaitetta ensimmäisen kerran n. 2 tuntia, vaikka valo palaisikin yhtäjaksoisesti jo aikaisemmin.
 • Hieromalaite lukkiutuu automaattisesti latauksen alkaessa. Ladattuasi laitteen paina + ja - nappia yhtäaikaa kunne valo välähtää. Nyt hieromalaitteen toiminnot ovat taas aktivoituneet.

Älä käynnistä Mia 2 hieromalaitetta latauksen aikana.
Älä lataa hieromalaitetta yhtäjaksoisesti yli 24 tuntia
Käytä lataukseen vain hieromalaitteen USB-liitintä

Hieromalaitteen valo palaa punaisena kun se tarvitsee latausta.

Kuinka käytät Mia 2 Luxus hieromalaitettasi

Painamalla +/- nappia hieromalaitteen silikoni-osaan syttyy valo kertoen vibraattorin aktiivisuudesta.

 • Paina + nappi alas käynnistääksesi Mia-Luxus hieromalaite. Painamalla uudelleen ja uudelleen + nappia saat lisättyä tärinän voimakkuutta.
 • Paina - nappia vähentääksesi vibraattorin voimakkuutta.
 • Paina - nappia yhtäjaksoisesti niin kauan kun vibraattori sammuu.

Mia 2 hieromalaitetta voit huoletta pitää vaikka käsilaukussa. Ei toivottu, vahingossa aktivoituva tärinä laukussa estyy Mian lukitustoiminnan avulla:

 • Lukitaksesi vibraattorin toiminnot paina + ja - nappia yhtä aikaa n. 5 sekunnin ajan. Hieromalaitteen valo palaa nappeja painettaessa ja sammuu kun laite on lukittu.
 • Aktivoidaksesi vibraattorin toiminnot paina + ja - nappia yhtä aikaa n. 5 sekunnin ajan. Valon syttyminen ilmoittaa kun toiminnot ovat aktivoituneet.
 • Hieromalaitteen toiminnot lukkiutuvat automaattisesti kun laite on latauksessa

Stimulaatio toiminnot

Mia 2-Luxus hieromalaitteessa on vibraattorin eri intensiteetillä tärisevien toimintojen lisäksi erilailla pulssoivia rytmejä. Pulssoivat rytmit stimuloivat klitorista eri tavoin ja antavat sille sykkiviä tönäisyjä.

 • Käynnistä hieromalaite + nappia painamalla.
 • Paina + nappia niin kauan kun vibraattori on saavuttanut maksimi voimakkuutensa
 • Tämän jälkeen vapauta + nappi ja paina sitä uudelleen: Nyt hieromalaitteen toiminto siirtyy stimulaatio asteelle. Tunnet kuinka vibraattori värisee intervalleittain (pulssoivasti)
 • Painamalla uudelleen + nappia siirryt seuraavaan intervalleittain värisevään rytmiin. Näitä on kolme erilaista.
 • Kun haluat palata takaisin tasaiseen värinään paina - nappia
 • Tämän jälkeen laite sammuu kun painat - nappia tarpeeksi kauan

Hieromalaitteen puhdistaminen, säilytys ja turvallisuus

Mia 2 -Luxus hieromalaitteen elinikä pitenee huomattavasi kun huolehdit sen puhtaudesta ja säilytät sitä oikein.

Valmistaja LELO suosittelee, että et käytä tämän hieromalaitteen kanssa silikonipohjaisia liukuvoiteita. Mia-Luxus hieromalaitteessa oleva silikoni voi muuttua tahmeaksi silikonipohjaisia liukuvoiteita käytettäessä. Vesiliukoinen liukuvoide on turvallisin laitteen materiaaleille. Jos haluat käyttää silikonipohjaista liukuvoidetta kokeile ensin pieni määrä voidetta silikoni-pinnalle.

 • Puhdista Mia 2-Luxus hieromalaite ennen ensimmäistä käyttökertaa ja jokaisen käytön jälkeen.
 • Huolehdi, että "huulipunan" korkki on tiiviisti kiinni. Pese Mia 2 lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Voit desinfioida laitteen seksivälineille tarkoitetulla miedolla desinfiointiaineella.
 • Älä käytä alkoholia tai asetonia sisältäviä puhdistusaineita.
 • Vältä USB liittimen joutumista veden alle.
 • Kuivaa hieromalaite paperilla tai pyyhkeellä. Aukaise "huulipunan" korkki ja anna ilmakuivua. Jos USB liittimeen on mennyt vettä, puhalla se kuivaksi.
 • Älä jätä Mia 2 hieromalaitetta suoraan auringon valoon ja kuumuuteen
 • Säilytä Mia 2 mahdollisimman pölyttömässä paikassa erossa muista materiaaleista valmistetuista tuotteista. (Mia 2-Luxux hieromalaitteen mukana saat satiinisen säilytyspussin ja elegantin rasian, joissa voit sitä säilyttää).

Tarkempia tietoja Mia 2 - Luxus hieromalaitteesta:

Materiaali: Ihoystävällinen ABS ( akryylinitriilibutadeenistyreeni joka on kestävä, jäykkä, kevyt ja pinnaltaan kiiltävä muovilaatu) ja korkealuokkainen silikoni.
Pinta: Kiiltävä
Koko: 22 x 111 mm.
Paino: 32 g.
Laturi: Li-Ion 130 mAh 3.7 V
Lataus: 2 h 4.8 V 300 mA voimakkuudella
Käyttöaika: 1.5-4 h.
Stand by toiminnolla laitteen akku kestää jopa 90 päivää
Taajuusvaste: 80 Hz
Max äänen voimakkuus: < 50 db

Mukana elegantti säilytysrasia, satiini pussi, englannin-, saksan-, ranskan-, espanjan- ja italiankieliset käyttöohjeet.

 

 

 

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com