Tietonurkka

Femidom on upea keksintö naisten hyvinvointia ja mielihyvää ajatellen. Nyt nainen voi itse määrätä suojautumisestaan helposti ja yksinkertaisesti.

Femidom naisten kondomi toimii samoin kuin miesten kondomikin. Se siis suojaa tehokkaasti sukupuolitauteja ja ei-toivottua raskautta vastaan. Femidom toimii myös erinomaisena emättimen suojana ja liukasteena. Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi synnytyksen jälkeen, jolloin limakalvot ovat herkät ja arat. Femidom on myös varustettu runsaalla liukasteaineella, joten se mahdollistaa esimerkiksi yhdynnän tai hieromasauvan käytön myös silloin kun emättimessä on liian vähän kosteutta. Tämän kaiken lisäksi Femidom suojaa ulkosynnyttimiä (riippuen yksilöllisestä anatomiasta), joten se toimii myös suuseksisuojana. Femidomia voidaan käyttää myös anaaliyhdynnässä ilman sisärengasta.

Joskus seksuaalinen kanssakäyminen häiriintyy kun mies ryhtyy asettamaan kondomia peniksen päälle. Miehen erektio voi lopahtaa ja se siitä sitten… Toisinaan, miesten kondomia käytettäessä on varmistettava, ettei kondomi luisu pois peniksen päältä.  Ja yleensä penis on heti siemensyöksyn jälkeen otettava pois emättimestä, jottei siittiöitä pääse karkaamaan kondomin ohi.
Femidomia käytettäessä tämän kaltaisia ongelmia ei ole! Naisten kondomin voi laittaa paikalleen emättimeen jopa kahdeksan tuntia ennen yhdyntää eikä sitä tarvitse poistaa heti siemensyöksyn jälkeen.

Femidom on 17 cm pitkä kondomi joka on valmistettu nitriili-polymeeristä - kumiseoksesta joka ei sisällä lateksia. Nitriili-polymeeri on materiaalina vahva vaikka se onkin esimerkiksi lateksia ohuempi.  Nitriili-polymeeri myös johtaa kehon lämpöä paremmin kuin lateksi. Siksi Femidom on niin miellyttävä käyttää!

Naisten kondomissa on sisällä rengas. Jos olet nähnyt naisten hormonaaliseen ehkäisyyn tarkoitetun ehkäisyrenkaan, niin tiedät millainen Femidomin sisärengas on. Sisärenkaan tarkoituksena on helpottaa kondomin asettamista paikoilleen emättimeen. Rengas myös varmistaa kondomin pysymisen paikoillaan yhdynnän aikana.
Femidomin ulkorengas pitää kondomin emättimen ulkopuolella suojaten myös emättimen suuta ja ulkosynnyttimiä.

Femidom on hajuton, esiliukastettu tuote, joka ei aiheuta allergiaa. Lateksi allergikot voivat turvallisesti sitä käyttää. Femidomin kanssa voidaan tarvittaessa käyttää öljy- että vesipohjaisia liukuvoiteita. Kondomi on kertakäyttöinen.

Vinkki: Voit käyttää Femidomia sauvan/dildon suojana. Ota sisärengas pois ja aseta Femidom sauvan päälle.

Lataa Femidom käyttöohje (pdf) tästä.

Tilaa oma Femidomisi täältä!

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com