Tietonurkka

Thai Helmiä (anaalihelmiä) voivat käyttää sekä naiset, että miehet yksin tai yhdessä. Anaaliseksin maailmaan on hyvä lähteä tutustumaan juuri Thai Helmien avulla, niiden joustavuuden ja pallojen pienen koon vuoksi.

Tyypillisesti Thai Helmet ovat sileitä muovista tai silikonista tehtyjä palloja, jotka ovat kiinni toisissaan narun tms. avulla. Pallot voivat olla pyöreitä tai soikeita. Thai Helmet voivat koostua saman kokoisista palloista tai helmiketjussa voi olla eri kokoisia palloja. Pallot voivat olla, materiaalista riippuen, joustavia ja pehmeitä tai kovia. Joidenkin helmiketjujen päässä on rinkula tai kahva, josta saa hyvin kiinni. Thai Helmiä onkin varottava laittamasta liian syvälle anaaliin. Varmuuden vuoksi on hyvä jättää kaksi palloa peräaukon ulkopuolelle, ettei helmet joissa ei ole kahvaa luiskahda sisään peräaukkoon.

Thai Helmet/anaalipallot laitetaan varovasti anaaliin yksitellen. Liukuvoidetta kannattaa myös käyttää. Anaalihelmiä voidaan laittaa sisälle peräaukkoon haluttu määrää. Vain yksi pallo tai kaikki. (Huom! Ei kaikkia, jos helmiketjussa ei ole kahvaa).

Jotkut henkilöt kokevat erityistä mielihyvää helmien anaaliin laiton yhteydessä, toiset kokevat puolestaan orgasmin erityisen voimakkaana, kun Thai Helmet vedetään anaalista juuri ennen orgasmia. Helmien pois vetämisen oikealla hetkellä oppii kokeilemalla. 

Anaalialueella sijaitsee valtava määrä hermoja. Thai Helmien mielihyvää tuova vaikutus perustuu sulkijalihasten toimintaan. Uloimman sulkijalihaksen hermot reagoivat anaalihelmien liikkeeseen ja voivat saada aikaan voimakasta mielihyvää ja kiihotusta. Anaalihelmien ollessa sisällä anaalissa, reagoi puolestaan sisempi sulkijalihas anaalihelmien tuomaan paineeseen (riippuen helmien koosta). 

Kun hankit itsellesi Thai helmet (anaalihelmet):

  • Pese ne ennen käyttöä laimealla saippuavedellä.
  • Varmista, että pallojen välissä oleva naru on ehjä ja kestävä.
  • Jos palloissa on teräviä kulmia (muovista valmistuissa palloissa voi näitä tehtaan jäljiltä olla), viilaa kulmat pois esimerkiksi kynsiviilalla tms.
  • Käytä Thai Helmien kanssa tarvittaessa liukuvoidetta (mieluiten vesiliukoista).
  • Pese Thai Helmet laimealla saippuavedellä käytön jälkeen ja anna kuivua ennen säilytystä.
  • Voit laittaa Thai Helmet myös kondomin sisälle käytön ajaksi. Näin ne säilyvät hygieenisenä ja puhtaana.

 

 

 

 

Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com