Annun palsta
Moikka! Oon 18v mies, ollaan seurusteltu tyttöystävän kanssa kohta 4-kuukautta. Välillä kun ollaan ajateltu harrastaa seksiä niin, esileikkien jälkeen käy se että kun otan kumia esiin niin penis menee puolikovaksi ja eikä sitten siitä tuu enää mitään, laskee melkein heti.. n. viitisen kertaa yhteensä ja näin aluksi kävi kahteen kuukauteen 2kertaa! ja nykyään sitä on esiintynyt useammin!ja ne loput 3 kertaa kahteen viikkoon! Ja nykyyään tuntuu että penis on vain puolikova, en saa itseäni kiihottuneeksi. En kehtaa vielä mennä lääkäriin, mikä avuksi? Hei,
On tavallista, että uudessa suhteessa jännittäminen aiheuttaa sen, että penis ei seisokkaan ihan niin kuin pitää. Kondomin päälle laittaminen keskeyttää nautinnollisen hetken ja tämä voi olla omiaan vaikuttamaan kiihottumiseen ja erektioon. Epäonnistumisesta tulee helposti myös kierre joka johtaa juuri kuvailemaasi kiihottumisen vaikeuteen ja näin ollen myös erektion heikentymiseen.

Apukeinoja tähän voisi olla mm. se, että pakko yhdynnästä jätetään vähäksi aikaa pois kokonaan. Teidän kannattaa nauttia toisistanne hyväilemällä, suuseksin avulla tai jollakin muulla tavalla. Kumppani voidaan tyydyttää myös muilla tavoin kuin yhdynnän avulla. Kun pakko ja sterssi yhdynnästä ovat poissa palautuu usein myös kiihottuminen. Sinun on hyvä muistaa, että sinun ei tarvitse vaatia itseltäsi sitä, että kykenenet yhdyntään. Kun parisuhde kehittyy, läheisyys ja luottamus lisääntyvät muuttuu myös yleensä seksitoiminnot ns. helpommiksi.

Voit harjoitella kondomin laittoa yksin sooloseksissä. Tämä voi auttaa siihen että kumppanin kanssa kondomin laitto sujuu enemmän "rutiinilla". Kondomin päälle laittamisesta voidaan tehdä myös kumppanin kanssa nautinnollinen hetki. Kumppani voi pukea kondomin joko käsin tai suuta ja kieltä apua käyttäen.

Myös avoin keskustelu kumppanin kanssa sinua vaivaavasta asista voi helpottaa tilannetta. Ymmärrys ja toisen sekä itsen hyväksyminen sellaisena kuin on vähentää tilanteeseen liittyviä suorituspaineita ja tällöin myös seksuaaliselle nautinnolle jää enemmän tilaa.

Terveisin
Annu
15 / 22
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 8-15) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 15.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com