Annun palsta
HEI! Käytin omaa mansikkamato sauvaani kaksi kertaa ja enään se ei toimi. Mielestäni on törkeäää myydä ylihintaisia kaalimato tuotteita jos ne kestävät kaksi kertaa. vika ei ole paristoissa sillä vaihdoin ne uusiin ja kokeilin niin. Ostin madon Kuopion Hot Lips liikkeestä syksyllä, mutta ei minulla enää ole kuittia tallella... onko näissä madoissa mitään takuuta, vai heitinkö tosiaan rahani kankkulan kaivoon?? Odotan vastausta... Hei.
Jokainen liike määrittelee yleensä itse kuinka he korvaavat heillä myytävät tuotteet. Mansikkamato ja muut Fun Factoryn tuotteet ovat eurooppalaisen valmistajan tuotteita. Näitä tuotteita myyvät liikkeet tilaavat ne valmistajalta yleensä itse.

Kaalimato.com:lla on oma käytäntö tilattujen tuotteiden palautukseen -ja vaihtoon liittyen. Asiakkaan kannattaa ottaa yhteyttä liikkeeseen, josta tuotteen on ostanut ja sopia heidän kanssaan kuinka menetellä.

Ystävällisin terveisin
Annu
191 / 200
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com