Annun palsta
Hei! Onko normaalia että vibran sisältävä seksilelu pitää paljon kovempaa ääntä kuin esim. puhelimen tärinä? Lelussa sanottiin että se on hyvin hiljainen, mutta kun kokeilin sitä niin itsekin pelästyin, ja ääni kuulostaa niin karmealta että aina kun sitä pitäisi käyttää, alkaa joko naurattamaan tai hävettämään ja kumppani katsoo silmät pyöreinä, että mikä kidutuslaite sulla siinä on... Äänen kovuutta en osaa muuten kuvailla, muuta kuin että meillä on selänhierontalaite jossa on vibra, ja se on tosi vanha ja kovaa muovia, mutta pitää siltikin pienempää ääntä kuin pehmeästä muovista/silikonista valmistettu seksilelu, jossa mainittiin sen olevan niin hiljainen, että sitä voisi pitää jopa julkisilla paikoilla. Minulla on kaksi tällaista ja tuntuvat pitävän molemmat yhtä kovaa ääntä (eri valmistajan), joten pitävätkö ne vain normaalistikin kovaa ääntä uusina? Kiitos jo vastauksestasi. Hei.
Kiitos kysymyksestäsi.
Laittaisitko minulle kyseisin lelun nimen, niin tutkin onko se mahdollisesti viallinen (pitävätkö muut kovaa ääntä), vai onko tuoteteksti mahdollisesti virheellinen.

Terveisin
Annu
156 / 200
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com