Annun palsta
Hei! Mikä hierontaöljy sopisi myös sisäisesti käytettäväksi eikä maistuisi pahalle ja mielellään tuoksukin saisi olla hyvä. Liukasteet ei tunnu sopivan hierontaan, kun "haihtuvat" niin äkkiä. Olisi hyvä jos löytyisi tuote joka sopii molempiin käyttötarkoituksiin. Hei.
Kiitos kysymyksestäsi.
Durex Play 2in1 Massage Lube Aloe Vera ja Durex Play 2in1 Sensual Massage Lube Ylang Ylang tuotteissa on intiimalueiden liukuvoide ja hierontageeli samassa.
Silikonisia liukuvoiteita voidaan käyttää turvallisesti intiimialueilla sekä kokovartalohieronnassa. Silikoniset liukuvoiteet ovat kylläkin mauttomia ja hajuttomia.
Öljypohjaisia hierontaöljyjä joissa on vain luonnon omia raaka-aineita voidaan joissakin tapauksissa käyttää myös sisäisesti. Öljyä on hyvä kokeilla ensin pienelle alueelle. Jos se ärsyttää limakalvoja ei tuotetta tule käyttää. Yksi esimerkki tällaisesta öljystä on NB Nature Massage hierontaöljy.
Apteekeista saatavaa Ceridal-öljyä voidaan myös käyttää turvallisesti intiimialueilla.

Silikonisia ja öljypohjaisia liukasteita ja öljyjä ei tule niellä jos siitä ei ole erikseen tuotekstissä mainittu.

Terveisin
Annu
159 / 190
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 8-15) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 15.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com