Annun palsta
Hei! Ostin metallinväriset cats eyes treenikuulat muutama kuukausi sitten. Melko pian niiden pinta alkoi tummua osittain ja niihin tuli naarmuja. Uskaltaako niitä enää käyttää, vai pitäisikö ostaa vähän kalliimmat päällystetyt? Ne ovat muutaman kerran pudonneet lattialle. Johtuuko tämä siitä? Ne ovat niin pienet ja painavat, etten jaksa kovin kauaa pitää niitä sisälläni, enkä voi esimerkiksi käyttää niitä kävelylenkillä. Isommat kevyet geishakuulat taas eivät tule millään ulos ja harjoittelu vaikuttaa vähän tehottomalta, muuten kyllä kiihottavat. Olisiko jotain näiden väliltä? Hei! Kiitos kysymyksestäsi.

Kirjoituksestasi ei ilmene kuinka olet puhdistanut treenikuulasi? Toisinaan erilaiset puhdistusaineet saattavat muuttaa metallin väriä. Kuulat ovat saattaneet naarmuuntua ja vioittua pudottuaan lattialle,joten tarkista kuulien pinta tarkkaan ettei ole ilmaantunut esim.säröjä.

Jäin miettimään että onkohan sinulla liian painavat treenikuulat? Geisha- ja treenikuulien käyttö lisää seksuaalisen mielihyvän lisäksi lantionpohjan lihasten kuntoa ja mitä pienemmät ja painavammat kuulat, sitä enemmän lihaskuntoa tarvitaan.Geishakuulia on miellyttävämpi käyttää liukuvoiteen kanssa.

Lantionpohjanlihasten treenamiseen on ns.ohjelmat (tunnistamis-,voima- ja kestävyysharjoittelut)ja geishakuulien käyttöön voit tutustua alla olevan linkin kautta:
http://www.kaalimato.com/catalog/GEISHAKUULAT %26 PALLOT_c_126.html

Lisäksi löydät tietoa treenikuulista seuraavan linkin kautta:
http://klubi.kaalimato.com/?i=page_level3_yleis_1207904752653_80

Em.linkkien kautta saat myös tietoa miten valita itselleen sopivat kuulat ja valikoimanhan löydät Kaalimadon verkkokaupan puolelta.

Ystävällisin terveisin
Sari
167 / 200
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com