Annun palsta
Ostin vasta täältä rabbit-sauvan.Se värisi voimakkaammin 2 sekunttia, sen jälkeen vain hiukan ja lopetti yhtäkkiä kokonaan. nyt se pitää naputtavaa ääntää kun työntää patterit sisään. Onko vika mukana tulleissa pattereissa vai pupussa? voisiko sen vielä elvyyttää, sain sen lahjaksi kullaltani. Haluaisin myös kysyä mitä valmisteluja tulisi tehdä ennen anaaliseksiä? Hei! Kiitos yhteydenotostasi.

Harmillista jos Rabbit-sauvasi ei ole toiminut odotetulla tavalla,minkä Rabbit-sauvan ostit?
Hankala sanoa onko sauvasi vai onko patterit viallisia.Oletko yrittänyt sauvan toimintaa ihan uusilla pattereilla? Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen niin Kaalimadon etusivun info-osuuden alta löydät ohjeet kuinka toimia.

Anaali- eli peppuseksi on hyvä aloittaa aina ensin tutustumalla omaan peräaukon seutuun sormin koskettamalla.Peräaukko ja sen lähiseutu on hyvin herkkää, toisille erittäin erogeenista aluetta. Pelkän sormen avulla tutustumista voi jatkaa peräaukon sisäpuolelle, peräsuoli kannattaa tyhjentää ennen sisäpuolelle siirtymistä.
Tarkista että sormien kynnet on lyhyet, suojakäsineitäkin voi käyttää. Liukastevoidetta tulisi aina käyttää! Hyvin liukastetulla sormella voi hieroa ja hyväillä peräaukkoa ja sen reunoja,jolloin lihakset rentoutuvat ja on helpompi työntää sormi peräaukon kanavaan.Pikkuhiljaa voit käyttää useampaa sormea tai anaalitappia.

Kumppanin kanssa peppuseksin harrastaminen pätee samat asiat: tyhjennys, puhtaus,liukaste, rauhallisuus/varovaisuus ja riittävästi aikaa! Perussääntönä hyvä muistaa myös ettei mitään mitä peräaukkoon viedään/työnnetään ei viedä emättimeen ilman kunnon puhdistusta.

Muistathan että peppuseksiin tutustut ja etenet omaan haluamasi tahtiin!

terveisin Sari
168 / 200
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com