Annun palsta
Hei, Olen miettinyt joululahjaksi tuollaista parisuhde peliä.Lähinnä ajattelion ostaa sillä-mielellä pelin. Minkälaisia kysymyksiä näissä korteissa on ja minkälaisia on ne tehtävä kortit? Hei.
Kiitos kysymyksestäsi.
Sillä Mielellä-peli koostuu pelilaudasta, kahdesta pelimerkistä ja nopasta. Pelissä on myös totuus-, tehtävä- sekä Bonus B tehtävä-kortteja. Pelilaudalla on vuorotellen totuus- sekä tehtäväruutuja. Tehtävä-ruudussa lukee esimerkiksi "Suutele intohimoisesti", "Vaeltele huulilla" tai "Tutkiskele sormenpäillä". Kyseisen ruudun kohdalla nostetaan tehtävä kortti jossa voi lukea esimerkiksi "Niska", "Reiden sisäpinnat" tai "Polvitaipeet". Eli henkilö joka osuu tehtäväruudun "Suutele intohimoisesti" kohtaan ja nostaa tehtävä-kortin "Niska" täytyy tehdä kyseinen asia pelikumppanilleen jne.
Pelinappulan siirtyessä totuus-ruutuun nostetaan totuus-kortti. Totuuskorttien kysymyksiä ovat mm. Pidätkö 69-asennosta? Miksi?, Oletko rakastellut julkisella paikalla? Voisitko antaa anteeksi kumppanisi ulkopuolisen suhteen? Millainen on hyvä rakastelukerta? Miten toivoisit rakkaasi pukeutuvan? Oletko etsinyt ideoita kumppanisi eroottisen mielihyvän lisäämiseen kirjoita/lehdistä? Kiihottavatko univormut ja virka-asut? yms.
Molemmilla peliin osallistuvilla jäsenillä on tietty määrä Ohita-kortteja joita voi käyttää jos jotain tehtävää ei halua tehdä tai johonkin kysymykseen ei halua vastata.
Pelilaudalla on yksi Bonus B tehtävä-ruutu. Myös maalissa käytetään Bonus B tehtävä-kortteja. "Palkinnoksi voitosta rakkaasi toteuttakoon Bonus B-tehtävän".
Bonus B tehtävä-korteissa on totuuksia ja tehtäviä. Esimerkiksi seuraavia: Kerro jokin eroottinen fantasiasi, Hyväile aistillisesti rakkaasi rintoja/rintakehää, Kerro 5 hyvää asiaa rakkaassasi, Kuvaile kiihottavin rakastelukertanne, Kuiskaa rakkaasi korvaan jotain kiihottavaa, Sido kumppanisi silmät ja hyväile hänen vartaloaan minuutin ajan.

Sillä Mielellä rakkauspeli on monipuolinen peli hauskaan ja intiimiin yhdessäoloon.

Ystävällisin terveisin
Annu
178 / 200
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com