Annun palsta
terve annu ! en ole koskaan harrastanut seksiä miten se kannattaisi aloittaa ja kertoa rakkaalle Hei.
Kiitos kysymyksestäsi.
Seksielämän aloittamiseen parisuhteessa tarvitaan molempien valmius ja halu.
Voit aloittaa keskustelun kumppanisi kanssa kysymymällä hänen ajatuksiaan seksistä ja sen merkityksestä seurustelusuhteessa. Voit myös kysyä mitä hän ajattelee parisuhteenne seksin aloittamisesta ja haluaisiko hän sitä. (Puhun tässä parisuhteesta vaikka kysymyksessäsi ei käynyt tarkkaan ilmi oletko parisuhteessa vai et, anteeksi jos olen väärässä). Jos rakkaasi ei ole valmis seksiin kanssasi, ei sinun pidä painostaa häntä.
Jos hän puolestaan ilmaisee halukkuutensa seksielämän aloittamiseen kanssasi, kannattaa se aloittaa esimerkiksi hyväilyllä. Jos molemmat ovat aloittelijoita, ei yhdyntään kannata kiirehtiä heti. Ns. pettingin harrastaminen on nautinnollinen ja hyvä tapa tutustua toisen vartaloon sekä oman kehon tuntemuksiin. Toisen huomioiminen ja kunnioittaminen on kaiken a ja o.

Ystävällisin terveisin
Annu
28 / 28
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com