Annun palsta
Hei! Olen kihlattuni kanssa suhteenalkuajoista lähtien ollut ihastunut hänen kaveriinsa seksuaalisessa mielessä. Ollaan puhuttu tästä(lähinnä vitsailtu). Olen myös nähnyt unia tästä miehestä. En vain saa häntä pois mielestäni, kun seksuaalinen kiinnostus on häneen kova. Ja halu oisi kokeilla kolmenkivaa hänen kanssaan. Ihmettelen tunteitani, miksi näin mahtaa olla? Ja miten saisin asiaan ratkaisun, kun en tiedä mitä pitäisi tehdä? Hei. Kiitos kysymyksestä. Kysyt tärkeää asiaa.

Mistä sinun kohdallasi on kysymys, kun olet seksuaalisesti kiinnostunut kihlattusi kaverista. Mistä eroottinen ja seksuaalinen halu toiseen syntyy? Parisuhteet ja siihen liittyvät erilaiset tunteet askarruttavat meitä kaikkia ja mitään yksiselitteistä vastausta en voi sinulle antaa siihen, miksi olet seksuaalisesti kiinnostunut kihlattusi kaverista ja sinusta tuntuu, että et saa häntä pois mielestäni.

Kerrot, että olet nähnyt unia tästä miehestä. Halusi on luonnollista, eikä ole epätavallista haaveilla seksistä hänen kanssaan. Entä jos voisit hyödyntää tuota halua omana fantasianasi, kun harrastatte seksiä kihlattusi kanssa?

Jos halut kokeilla kolmenkivaa, niin erityisesti silloin sinun olisi hyvä keskustella asiasta kihlattusi kanssa. Asian puheeksiottaminen voi olla vaikeaa ja sinun tulee tarkkaan kuulla kihlattuasi tunteita ja toiveita. Kannustan kuitenkin sinua tekemään töitä tämän tilanteen eteen ja toivon, että sait vähän apua tärkeään kysymykseesi.

Väestöliiton sivuilta löydät hyviä kirjoituksia parisuhteesta ja seksuaalisuudesta, joista saattaa myös olla apua.

Oikein hyvää jatkoa sinulle.

Terveisin,
Mari Seksuaalineuvoja
7 / 28
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com