Annun palsta
Hei Annu.
Minulla on hiaman nakertava tilanne, enkä enää oikein tiedä mitä tehdä. Tyttöystäväni ei oikeen välitä esileikeistä sangyssä, joka sinänsä voi joistain ihmisistä kuulostaa hyvältä. Mutta halailun ja pussailun lisäksi kaikki muu on ehdoton ei, sormettaminen ei tunnu hyvältä, nuoleminen ei sytytä ja mikään muukaan ei toimi. Olen 26 vuotias mies, ja penikseni pituus on jossain 11-14Cm välillä (ei ole kunnon mittaa). Rakastelu kestää keskimäärin 15-20min, ja saan kyllä naiseni laukeamaan, joskus useampia kertoja. Silti hän sanoo että en kykene täysin tyydyttämään häntä, ettei hän ehdi nauttia tarpeeksi. Olen yrittänyt lisätä kesto kykyäni sängyssä, mutta se ei hirveästi ole tilanteeseen tuonut lohtua. Hänen kanssaan tilanteesta on mahdoton keskustella, sillä hän ottaa sen loukkauksena ja lähtee ovet paukkuen painamaan maailmalle, vaikka kuinka yritän selittää etten tarkota mitään pahaa. Viimeaikoina hän on kieltäytynyt seksistä kokonaan ja viettää öitään ties missä. Ongelma siis ilmeisesti on siinä että olen liian pieni. Tilanne on alkanut syömään todella itsetuntoa ja olen todella hukassa. En enää osaa sanoa mitä pitäisi vielä kokeilla, sillä en lääkkeitä tai rasvoja pidä pitkäkestoisena tai pysyvänä ratkaisuna. Mitä tässä tilanteessa kuuluu tehdä? Terveisin: Eksynyt.
Hei,
Parisuhteen seksi on aina molempien vastuulla. Se tarkoittaa sitä, että molemmat ottavat huomioon toisen nautinnon, mutta myös vastuun omasta nautinnostaan. Sinun ei siis tarvitse ottaa täyttä vastuuta kumppanisi nautinnosta ja parisuhteenne seksielämän tyydyttävyydestä. On hienoa, että otat kumppanisi huomioon ja yrität keskustella hänen kanssaan. Sinun on kuitenkin hyvä muistaa, ettei syy kumppanisi tyytymättömyyteen ole Sinussa tai siinä että olet liian pieni. Myöskään se, että tyttöystäväsi viettää öitään muualla ja kieltäytyy seksistä kanssasi ei ole sinun syytäsi.

Parisuhteessa keskustelu on kaiken a ja o. On edesvastuutonta ja toista loukkaavaa olla puhumatta, "kadota maailmalle" ilman selityksiä ja viettää öitä muualla toisen kanssa siitä sopimatta. Rohkaisen sinua vielä keskustelemaan tyttöystäväsi kanssa asioista. Luulen, että pinnan alla on kyse muusta kuin seksielämänne toimimattomuudesta. Et voi pakottaa tyttöystävääsi keskustelemaan kanssasi, mutta voit puhua hänelle omista ajatuksistasi ja tunteistasi. Voit pohtia ääneen samoja asioita kuin kirjoituksessasi ja kertoa hänelle, että tunnet itsesi eksyneeksi tässä tilanteessa. Voit kysyä tyttöystävältäsi mitä hänen mielestään tilanteessa voisi tehdä ja mitä hän suhteeltanne haluaa.

Jos ette pääse tilanteessa eteenpäin, olisiko mahdollista, että varaisit ajan pariterapeutin/psykoterapeutin vastaanotolta? Jos mahdollista keskustele tilanteesta myös luotettavan ystävän kanssa. Ajatusten jakaminen tuo uusia näkökulmia asioihin. Muista, että syy tyttöystäväsi käyttäytymiseen ei ole sinussa. Myös sinä voit pohtia mitä parisuhteelta haluat ja millaisessa suhteessa haluat olla.

Terveisin
Annu
9 / 28
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com