Annun palsta
Hei,
Jos ajatellaan tavallista heteroseksiä, niin se alkaa esileikistä, jatkuu yhdynnällä ja loppuu miehen laukeamiseen. Eikö naisen orgasmin jälkeen, jos se tulee ensin, naisella ole yhtä suuri oikeus lopettaa homma siihen, aivan kuten miehelläkin? Tätähän olisi tasa-arvo. Ensimmäinen orgasmi lopettaa seksin siihen paikkaan. Sen jälkeen huolehtikoon kumpikin itsestään.
Hei,
Periaatteessa molemmilla on oikeus lopettaa seksi silloin kun haluaa. Orgasmikeskeinen seksi tähtää pääasiassa orgasmiin ja silloin seksistä ja rakastelusta nauttiminen jää kapeaksi. Kuvailemasi tavallinen heteroseksi voi olla muutakin kuin orgasmikeskeistä yhdyntää. Seksin saralla kannattaa kokeilla uusia asioita - nautti aistillisuudesta, läheisyydestä ilman että seksi tähtää välttämättä edes orgasmiin.

Parhaimmillaan parisuhteen seksi on molempien halujen ja toiveiden huomiomista, avointa ja keskustelevaa. Seksin ei tarvitse aina johtaa yhdyntään vaan toista voidaan hyväillä käsin, suulla tai seksivälineen avulla. Toisen huomiomista on myös se, että huolehtii oman tyydytyksen ja orgasmin jälkeen toisen mielihyvästä. Omista toiveista kannattaa puhua ääneen. Jos ei kerro ja ilmaise mitä itse haluaa, ei toinen voi sitä tietää.

Terveisin
Annu
10 / 28
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com