Annun palsta
Annu! Kerrotko mulle kun miksi aina pitää runkata jos näen naisen jolla mustat avokkaat ja sukkahousut? Olen naimisissa mutta 16v. ei ole "pesää antannu" no en minä ilman ole ollut, vaikka muija pitää reisiä kiinni. Vastaa ku kerkiät. Vähän arka aihe, tarviinko terapeuttia sinun mielestä? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Kertomasi mukaan runkkaat aina kun näet naisen avokkaissa sekä sukkahousuissa. Kyse on kiihottumisesta eikä siinä ole mitään kiellettyä. Terapeutin pakeille ei tarvitse mennä, ole huoletta. Kertomasi perusteella ei käy kuitenkaan selväksi, runkkaatko julkisilla paikoilla aina nähtyäsi naisen avokkaissa ja sukkiksissa, vai kotona esimerkiksi pornofilmiä katsellessasi. Julkisilla paikoilla runkkaaminen on ongelmallista mikäli muut ihmiset näkevät toiminnan. Kyse on tällöin sukupuolisiveellisyyden julkinen loukkaaminen ja siitä seuraa sakkorangaistus jos poliisit hälyytetään paikalle. Mikäli runkkaat kotonasi muiden katseilta piilossa, asiassa ei ole minkäänlaista ongelmaa.

Terveisin, Nina
Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com