Annun palsta
Tiedätkö ohjeita pojan/miehen itsetyydyttämiseen? Haluaisin tietää että MISSÄ kannattaa runkata, MITEN(miten sormet) kannattaa runkata, ja MITÄ muita välineitä on kuin sormet(kotona löytyviä ja ostettavia)? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Ehdottomasti paras paikka itsetyydytykseen on rauhallinen yksityinen tila jossa ei ole häiriötekijöitä. Tähän soveltuu parhaiten oma koti. Mikäli asut muiden henkilöiden kanssa niin silloin oma huone tai wc ovat sellaisia tiloja, jossa itsetyydytystä voi harrastaa.

Itsetyydytys tehdään useimmiten omalla kädellä mikäli seksivälineitä ei ole saatavilla. Käsi asetetaan peniksen ympärille niin että peukalo tulee peniksen päälle ja muut sormet rennosti rivissä peniksen alle. Tämä asento tulee luonnollisesti kun vain otat peniksestäsi kiinni. Kättä liikutellaan esinahan kanssa edestakaisin. Mikäli esinahkaa ei ole, kannattaa laittaa käteen liukuvoidetta tai ihoöljyä ja hieroa peniksen vartta koko kämmenen leveydeltä kokopituudeltaan. Liian voimakasta puristusotetta ei kannata ottaa, omien tuntemusten mukainen puristus on miellyttävintä.

Apuvälineiksi voi hankkia keinovaginoita kotelolla tai ilman, moottorilla tai ilman. Moottorista on aina lisäpua tyydytykseen. Liitän tähän Sinulle muutaman tuotteen vinkiksi.

Terveisin, Nina
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com