Annun palsta
Annu! Olen pitänyt penishäkkiä kohta 4.5kk nyt aamulla oli kamala paine pusseissa. Yritin runkkaa, en pystynny tietenkään! Päivällä kävin Rvan luona joka laittoi häkin. Tänään hän pyysi minua istumaan Aneroksen päälle ja pisti tärinän päälle. Nyt kysyn mikä idea siinä on/oli? No nyt on lastit lentänny Rva:n mustille sukkahousuille, jotka jouduin siivoamaan suullani. Olenko normaali? TT.66 Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Aneros on eturauhasen kiihottamiseen tarkoitettu seksiväline ja käytön seurauksena olet kertomasi mukaan saanut nyt siemensyöksyn Rouvan sukkahousuille. Teillä kuulostaa olevan Rouvan kanssa oikein nautinnolliset seksileikit, joista molemmat pitävät. Kuvailemassassi seksileikeissä ei ole mitää epänormaalia, kyse on eräänlaisista fetisseistä joita toteutatte yhdessä. Suosittelen jatkamaan niin kauan kuin se molemmista tuntuu hyvältä.

Terveisin, Nina
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com