Annun palsta
Hei, olen nyt tapaillut yhtä miestä jonka kanssa seksi on yhtä taivasta. En ole koskaan aiemmin ollut miehen päällä ja tämän miehen kanssa haluaisin sen tehdä. Mutta kun kysymys on mitä ihmettä minun pitää tehdä?? Liikkua penis sisällä edes takaisin vai hyppiä ees taas? Ja miksi anaalitappi toisi tässä lisänautintoa? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Perinteinen lähetyssaarnaaja-asento jossa jompi kumpi on alla ja toinen päällä, on mitä mainioin liike. Lähetyssaarnaaja-asento on yksi parhaiten orgasmeja tuottavista asennoista ja se lisää läheisyyttäkin huomattavan paljon.

Lähetyssaarnaaja-asennossa voit maata miehen rinnan päällä iho ihoa vasten ja nostaa ja laskea lantiotasi irti kumppanisi kehosta niin, että syntyy edes-takaisin liikettä. Joskus penis luiskahtaa kokonaan ulos mutta kädelläsi saat sen laitettua sisään uudestaan kyllä. Tämä voi vaatia sen että nouset hetkeksi korkeaan haara-asentoon polvillesi kumppanisi päällä, ja asetut sitten takaisin makuuasentoon.

Voit myös istua heti alusta alkaen haara-asennossa miehesi päällä ja ikään kuin ratsastaa peniksen päällä. Lantiosi lepää miehen lantion päällä (penis on silloin emättimen sisällä) ja Sinä istut haara-asennossa miehesi päällä polvet koukussa sänkyä vasten miehen lantion molemmin puolin. Voit pitää käsivarsiasi miehesi olkapäillä (älä paina kuitenkaan liikaa) tai miehesi vartalon molemmin puolin siinä kohtaa kuin se Sinulle tuntuu miellyttävimmältä. Jotkut ratsastavat niin että tukevat käsiään kumppanin reisiin eli päällä olevan kädet ovat oman vartalon takapuolella. Näin lantioon saa myös kierrettä ja penis tuntuu emättimessä hieman erilaiselta. Toiset ratsastavat niin että asento on muutoin sama kuin edellä kuvattu mutta ovat selin kumppanin kasvoihin päin. Tämä asento tosin vaatii erilaista luottamuksen tasoa kuin kasvokkain oleminen. Tässä asennossa myös anaalitapin käyttö on helpompaa kun kumppani pääsee laittamaan sen vaivatta anaaliin. Anustappi tuo useimmiten mukavaa lisämaustetta seksiin ja mikäli anaalitappi on riittävän iso, se myös tuntuu sisällä olevassa peniksessä. Anaalitappi stimuloi peräaukon herkkää hermostoa ja voimistaa orgasmintunnetta.

Aloita ratsastus rauhallisesti tunnustellen, itseäsi, voimiasi ja tuntemuksiasi kuunnellen. Ratsastus on yllättävän tehokasta reisi-pakarajumppaa. Kysy rohkeasti myös miehesi tuntemuksia miltä asento tuntuu, mikä vauhti ratsastuksessa tuntuu parhaimmalta, mistä hän kyseisessä asennossa pitää, mitä hän toivoisi ko. asennossa enemmän tehtävän jne. Tässäkään asennossa vauhti ei ole se pääasia vaan yhteenkuuluvuuden tunne, läheisyys ja hellyys. Vauhti pääsee kokoamaan kyllä itsestään, mikäli niin haluatte. Seuratkaa vain toistenne rytmiä ja tuntemuksia niin sopiva vauhti löytyy kyllä.

Terveisin, Nina
Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
1 / 14
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com