Annun palsta
Hei! Olemme 40v hetero pari ja naiseni haluaisi jatkaa terskani imemistä/nuolemista ja sormilla hieromista siemensyöksyn jälkeen. Meitä kiihottaa se kun tärisen sekä mietityttää että voiko siinä tulla holtittomasti virtsasuihkuja? Ja onko turvallista jatkaa ja antaa suihkujen tulla? Hei, kiitos kysymyksestänne!

Peniksen kiihottaminen on mahdollista siemensyöksyn jälkeen, mikäli se miehestä itsestä tuntuu hyvälle. Lantionpohjan lihakset ovat tahdonalaisia lihaksia joiden toimintaan mies voi itse vaikuttaa. Lantionpohjalihaksilla pystyy vaikuttamaan mm. virtsanpidätyskykyyn. Ennen seksin aloittamista olisi hyvä varmistua että virtsarakko on tyhjä, näin voi vaikuttaa siihen ettei tahatonta virtsankarkailua tulisi ainakaan sen takia. Toisaalta, ei virtsasuihkujen tulostakaan mitään haittaa ole jos molemmat pitävät siitä.

Terveisin, Nina
Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS)
9 / 10
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com