Annun palsta
Moikka Annu! Olen 50v mies ja olen käyttänyt pepussani monenkokoisia tappeja ja sauvoja ja nyt haluaisin kokeilla pumpattavaa anaalitappia ja kysymys kuuluu, että kuinka suureksi tapin voi pumpata ja voiko yrittää ns.pullauttaa mahdollisimman isona turvallisesti pepusta ulos? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Pumpattavaa anaalitappia on yhtä turvallista käyttää kuin mitä tahansa muutakin anaalitappia. Pumpattavan version voi pumpata juuri niin suureksi kuin sinne mahtuu ilmaa, kyllä anaalinseinämät sitten pistävät vastaan kun tuote ei veny enempää. Pumpattavissa anaalitapeissa tahtoo olla sellainen juttu, että niiden venttiili päästää hieman ilmaa pois käytön aikana, ei paljoa mutta päästää kuitenkin. Ja sama tapahtuu myös ulospullauttamisenkin aikana. Tämä osaltaa estää sen ettei anaalitappi halkea tiukkaan puristukseen joutuessaan. Mikäli haluaa maksimaalisen tunnun ja tehon, niin kannattaa hankkia periksiantamaton anaalitappi mikäli pullauttamista aikoo kokeilla.

Terveisin, Nina
Seksuaalineuvoja (SSS)
1 / 14
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com