Annun palsta
Jos työkseen on eroottinen tanssija onko se pettämistä tai normaalia että mies on vihainen? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Työsi on eroottista tanssia jossa esiinnytään muille ihmisille heitä viihdyttäen. Eroottinen tanssi on työtä siinä missä muukin työ eikä se ole yksi yhteen liitettävissä pettämiseen. Eroottinen tanssi on osittain myös akrobatiaa ja koordinaation hallitsemista ja se myös vaatii hyvää fyysistä kuntoa, jonka eteen on tehtävä vaativia harjoitteita. Eroottiseen tanssiin läheisesti liittyvä Pole Dancing on ollut myös tarjolla vuodesta 2007 useilla kuntosaleilla liikuntamuotona, jota harrastavat monet ihmiset ja se on lisännyt ymmärrystä sen suhteen, ettei eroottista tanssiakaan pidetä tänä päivänä niin seksistisenä kuin aiempina vuosina. Nyt osataan nähdä myös alastomuuden taakse ja arvostaa tanssijan vaativia fyysisiä taitoja. En näe mitenkään että työsi on kumppanin pettämistä.

On ihan ymmärrettävää että kumppanillasi saattaa esiintyä mustasukkaisia ajatuksia ja tuntemuksia työstäsi johtuen, katsovathan toiset ihmiset Sinua vähissä vaatteissasi, mahdollisesti ehkä saattavat nähdä Sinut alasti. Tämä saattaa ehkä häiritä kumppaniasi? Oletteko keskustelleet asiasta ja siitä, mikä on mielestänne pettämistä? Pettämisen rajat määrittelee kuitenkin jokainen itse.

Hyvässä parisuhteessa luottamus on kaiken perusta. Mikäli luottamusta ei ole, mustasukkaisuuden tunteet ja menettämisen pelko saattavat alkaa nakertaa suhdetta. Olisikin hyvä varmasti käydä perustavanlaatuinen keskustelu suhteenne tilasta. Mikäli ette yhdessä pääse asiassa molempia tyydyttävään lopputulemaan, ehdottaisin ajanvarausta parisuhdeneuvojalta, joka on neutraali ulkopuolinen ammattilainen. Parisuhdeneuvoja osaa antaa asioihin uusia näkökulmia ja auttaa selkiyttämään tilannettanne.

Terveisin, Nina
1 / 31
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com