Annun palsta
Hei, lähetin aiemmin kysymyksen PVC-dildosta, jonka pakkauksessa luki "ettei tuotetta tule käyttää säännöllisesti tai pitkäaikaisesti." Kyllä, se on ostettu Kaalimato.comista, mutta sitä ei myydä verkkokaupassa enää tällä hetkellä. Brändi on NMC ja nimi Luxy Clearstone. Muita tietoja pakkauksessa ei lue. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Yleismaailmallisesti joidenkin tuotteiden valmistajat ilmoittavat tuotteessa joka sisältää PVC:tä (polyvinyylikloridi), ettei tuotetta tule altistaa pitkäaikaisesti iholle. PVC sisältää pehmitintä nimeltä ftalaatti, jotta siitä saadaan elastinen. Ftalaatin on todettu joissakin tutkimuksissa aiheuttavan ihmiselle syöpää ja vaikuttavan haitallisesti lisääntymiskykyyn. Ftalaattia esiintyy mm. vaatteissa (sadetakit, keinonahkatuotteet), laukuissa, vinyylilevyissä, leluissa, kosmetiikassa, rakennusmateriaaleissa, maitotuotteissa sekä lihassa. EU -lainsäädännön puitteissa Suomeen harvoin pääsee raja-arvot ylittäviä PVC -tuotteita, joten niitä voi turvallisesti käyttää. Ftalaattia on seksivälineissä pieniä määriä. Tuotteiden valmistajia on kuitenkin velvoitettu ilmoittamaan, mikäli ftalaattia on käytetty tuotteen valmistamisessa.

Ostamasi dildoa on yhä valikoimissamme mutta se on tällä hetkellä loppuunmyyty. Lähiaikoina löydät sen taas valikoimistamme.

Terveisin, Nina
3 / 200
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com