Annun palsta
Moi Annu, Olisin kysyny sellasta asiaa, että miksi kutsutaan sellaista seksilelua, jossa on kaksi pyöreää lappua, joista lähtee johdot sellaiseen suklaalevyn kokoiseen säätimeen, jossa on jotain nappeja ja sellasta. Ainakin mulle ne pyöreet laput on laitettu kiinni kiveksiin ja sen jälkeen laite kytketään päälle. Kiveksissä alkaa heti tuntumaan sellanen ihana kihelmöinti ja jo muutaman sekunnin jälkeen kaluni alkaa sykkimään ja saan mahtavan orgasmin. En ole koskaan päässyt kokeilemaan laitetta omassa rauhassa, vaan eräät kaverit käyttävät sitä minuun. Tai käyttivät. Laukean vaikka kymmenen kertaa peräkkäin ja tosi rajusti, joten sillä olisi kiva leikkiä omilla ehdoilla. Lisäksi kysyisin niinkin tyhmää asiaa, että miten on mahdollista saada voimakas orgasmi, vaikka tuntee kovaa kipua? Olen 13-vuotias poika ja sanotaan nyt vaikka, että kaverit meni liian pitkälle, kun tulivat sisääni. Eikä mitenkään hellästi. Jokainen työntö sattui helvetisti, mutta kun tunsin, miten kalu sisälläni alkoi sykkimään spermaa sisälle, tunsin kuinka orgasmi lähti liikkeelle heti. Miten se voi olla mahdollista, ei ollut mitään kivaa siinä tilanteessa. Ole kiltti ja vastaa pian. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Kyseessä saattaa olla sähköstimulaatiolaite, jossa on 2 itseliimautuvaa elektrodia ja langallinen kaukosäädin. Laitoin muutaman kuvan liitteeksi ko. laitteista. Monilla ihmisillä kivun tuntemukset liittyvät läheisesti orgasminsaantikykyyn ja sellaisesta sähköisillä seksivälineillä tuotetusta seksistä on lupa nauttia.

Kerroit että kaverit tulivat sisääsi ja Sinuun sattui eikä tilanteessa ollut mitään kivaa. Kaikenlainen yhdyntä, seksileikit ja muunlainen seksuaalinen kanssakäyminen vaatii aina kaikkien osapuolien suostumuksen. On ihan oikein sanoa ei, keskeyttää yhdyntä/seksuaalinen toiminta ja pyytää muita kanssahenkilöitä kunnioittamaan Sinun rajojasi. Siitä tunteesta saa tykätä että nautit kalun sykkimisestä sisälläsi. Se on yksi yhdynnän muoto. Anaaliyhdynnässä on tärkeä muistaa käyttää liukuvoidetta, sillä anaalissa ei itsessään ole mitään kosteutta.

Terveisin, Nina
4 / 200
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com