Annun palsta
Olen sinkku nainen ja keksiäkseni jotain uutta sooloseksiin, aloin kuvaamaan itseäni videolle. Laitan läppärin webcamin päälle tyydytän itseäni samalla kun katselen kuvaa ruudulta, lähikuvaa vulvastani. Onko tavallista kiihottua katsellen omaa masturbointia? Minusta on ihanaa nähdä häpyhuulten täyttyvän ja paisuvan, pilluni alkaa vuotaa nesteitään kun osaavat sormeni hyväilevät kaikkia häpyhuulten sopukoita ja klitorista. Teen tästä tapahtumasta kivan ja rentouttavan, laitan valon jotta näen kaiken, tuoksukynttilöitä ympärille ym. Olen oppinut tykkäämään alapääni ulkonäöstä ja nyt myös tiedän, mitä mies näkee siellä suuseksissä. Usein myös katselen omia onanointivideoita jälkeenpäin, ja kiihotun siitä valtavasti! Voinko olla osaksi lesbo tai bi, olen ollut tähän mennessä (27) vain miesten kanssa. Sitten kysyisin, voiko virtsaputken reikää (jonka olen nyt löytänyt) hyväillä tai työntää sormea sisään? Sannuska Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Hienoa että olet kehittänyt uusia ulottuvuuksia sooloseksiisi ja nautit rohkeasti kehostasi! Usein vain mielikuvitus on rajana kun omaa seksuaalisuuttaan haluaa laajentaa. Useat ihmiset kiihottuvat maturboinnin ja muunkinlaisen seksin katselemisesta, oli kyse sitten itsestä tai vieraasta ihmisestä kuvatusta tallenteesta.

Pelkästään oman masturbointivideon katselu ei kerro Sinun olevan bi tai lesbo. Seksuaalinen suuntautuminen on ominaisuus, joka kertoo kehen ihminen ihastuu, rakastuu, tuntee emotionaalista tai eroottista vetovoimaa. Oma seksuaalinen suuntautuminen voi muuntua elämänkaaren aikana. Seksuaalinen suuntautuminen identiteettinä ei ole suoraan suhteessa seksikäyttäytymiseen. Voit identifioida itsesi lesboksi tai bi -seksuaaliksi vaikka olet harrastanut seksiä vain miesten kanssa. Tätä asiaa Sinun kannattaa rauhassa pohdiskella ja syventyä seksuaalisuuteesi syvemmin esim. kirjallisuuden parissa. Uskon että asia selviää Sinulle kyllä.

Kyllä voit hyväillä virtsaputken suuaukkoa kunhan huolehdit käsihygieniasta huolellisesti. Sormea en suosittele työntämään virtsaputkeen, vaikka naisen virtsaputki onkin lyhyt ja helposti hyväiltävissä. Virtsaputken hyväilyä, jossa virtsaputkeen työnnetään välineitä, sondeja, kutsutaan dilatoinniksi. Dilatointiin on myynnissä erilaisia silikonisia ja metallisia seksivälineitä, joita on hygieenisempi käyttää kuin sormea. Liukuvoidetta on myös hyvä käyttää apuna, jotta dilatointi on mahdollisimman miellyttävää.

Terveisin, Nina
4 / 68
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com