Annun palsta
Moi, haluaisin kysyä hiukan variaatiosta masturbointiin. Tykkään kokeilla erilaisia runkkaustapoja ja seksileluja, ja niitä minulla onkin paljon. Olen käyttänyt tekopeniksiä, penis- ja kivesrenkaita, anustappeja, käsidildoja, pitkiä tupladildoja, penisplugeja ja -poria. Olen käyttänyt kondomiin verhottuja vihanneksia, sillä ne ovat halpoja ja niistä saa valita juuri haluamansa koon. Minulla on muutama masturbaattori, joita käytän runkatessa. Eräästä seksikirjasta (Suzi Godsonin kirjoittama) sain ideat laueta omalle naamalleni ja antaa niin sanottu pornossa tunnettu facial ja maistaa omaa spermaani. Kokeilin myös istua tavallaan risti-istunnassa ja liukastaa pohkeen ja reiden välisen taipeen, ja panna penistä niiden väliin. Olen myös fistannut itseäni ja pitkään harjoitellut nuorempana ottamaan itseltäni suihin. Olisiko jotain muuta jota kannattaisi kokeilla sooloseksin saralla? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Olet loistavasti ja monipuolisesti toteuttanut seksuaalisuuttasi sekä mielihalujasi. Seksuaalisuudessa vain mielikuvitus on rajana. Vihanneksista sen verran että anaalissa käytettäessä on hyvä varmistua, ettei esim. kurkku pääse katkeamaan anaaliin, jotta se on helposti ulos otettavissa.

Mieleeni tulee, että jalkaterien väliin runkkaaminen on helppoa ja saat omalla puristusvoimallasi juuri sellaisen tiukkuuden kuin haluat. Asetat vain jalkapohjasi yhteen, työnnät peniksen väliin ja masturboit. Lisämaustetta saat karheilla sukilla tai eripintaisilla kengillä. Lisäksi kaikkiin eri masturbaatiotapoihin voisit lisätä kylmä/kuuma aspektin, jääpalat toimivat mainiosti tässä, sekä lämmin vesi ja steariini eri tavoin käytettyinä. Omaa virtsaa sekä spermaa voi pakastaa esim. jääpalakuutioissa, mikäli eriteleikit kiinnostavat.

Mikäli hauat viedä sooloseksiäsi enemmän kivun maailmaan, sähköiset seksilelut ovat turvallisia käyttää. Lisäksi BDSM -tuotteista löytyy penispainoja, nipistimiä yms. Panokone sekä dildolla varustellut tyynyt ovat myös hyviä tuotteita, jotka helpottavat anaalimasturbaatiossa.

Terveisin, Nina
1 / 64
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com