Annun palsta

Seksuaalisuus elää meissä jokaisessa ja se on tärkeä elämän voima. Jokaisella ihmisellä on oikeus ilmaista seksuaalisuuttaan vapaasti ja itsenäisesti. Meillä on myös oikeus seksuaaliseen mielihyvään, jota jokainen voi tavoitella ja toteuttaa omilla tavoillaan, kunnioittaen muita. Seksi ja seksuaalisuus ovat luovuuden ja elämän rikastuttamisen lähteitä. 

Seksivälineet, eroottiset asut ja elokuvat voivat rikastuttaa parisuhdetta ja edesauttaa kumppaneiden välistä kommunikaatioita. Aistinautinnot, erotiikka, fantasiat ja seksuaalinen mielihyvä edesauttavat hyvinvointiamme. Myös itsetyydytys eli sooloseksi edistää tutkitusti seksuaaliterveyttä, eikä se ole sidoksissa siihen olemmeko parisuhteessa vai emme. Seksivälineitä voidaan käyttää myös apukeinoina seksuaalisissa toimintahäiriöissä ja osin korvaamaan seksuaalisia toimintoja.

Annun palstalla kysymyksiin vastaavat seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja Annu sekä seksuaalineuvoja Nina.

Vastaamme seksivälineisiin, seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin. Voit lähettää kysymyksesi nimettömänä alla olevan linkin kautta. Julkaisemme kysymyksen ja vastauksen kahden viikon kuluessa.

Lue myös aikaisempia kysymyksiä ja vastauksia. Voit löytää niistä apua ja vastauksia pulmaasi.

Mikäli kysymyksesi on lääketieteellinen käänny lääkärin puoleen.

HUOM! EMME VASTAA PALSTALLA TILAAMISEEN LIITTYVIIN KYSYMYKSIIN. TILAAMISEEN SEKÄ JO TEHTYIHIN TILAUKSIIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET PYYDÄMME LÄHETTÄMÄÄN Asiakaspalvelun palautelomakkeen KAUTTA.

LUE LISÄÄ TILAUKSEEN JA TOIMITUKSEEN LIITTYVISTÄ ASIOISTA TÄÄLTÄ.

Lähetä uusi kysymys
UUSIMMAT KYSYMYKSET
Hei! Olen 25v nainen. Haluaisin neuvoa, että millä kannattaisi aloittaa itsetyydytys, kun en ole sitä ikinä harrastanut. Seksiä ei elämässäni ole ollut moneen vuoteen ja nyt alan jo kaipaamaan sitä, mutta miestä ei kuvioissa. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Itsetyydytyksen voi aloittaa ihan omilla sormilla tunnustellen mikä tuntuu itsestä miellyttävältä ja missä on herkin kohtasi kehossa. Jotkut nauttivat itsetyydytyksessä emättimen koskettelusta, jotkut enemmän rintojen hyväilystä tai muun kehon osan hyväilystä.
Tiedätkö ohjeita pojan/miehen itsetyydyttämiseen? Haluaisin tietää että MISSÄ kannattaa runkata, MITEN(miten sormet) kannattaa runkata, ja MITÄ muita välineitä on kuin sormet(kotona löytyviä ja ostettavia)? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Ehdottomasti paras paikka itsetyydytykseen on rauhallinen yksityinen tila jossa ei ole häiriötekijöitä. Tähän soveltuu parhaiten oma koti. Mikäli asut muiden henkilöiden kanssa niin silloin oma huone tai wc ovat sellaisia tiloja, jossa itsetyydytystä voi harrastaa.
Mikä seksiväline toimisi miehelle parhaiten itsetyydytyksessä kun sairauden takia kädet ovat heikot ja vapisevat. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Parhaiten omia käsiä säästää motorisoidut keinovaginat. Laitan Sinulle muutaman tuotevinkin tähän liitteeksi. Toki näitäkin täytyy itse pitää kädellä kiinni mutta päätyön tekevät välineet itse.
Hei. Jos tilaan täältä tuotteita mobilepay sovelluksella, tuleeko tiliotteessa näkymään vain mobilepay, vai näkyykö normaalisti mistä olen tilannut? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Verkkopankista riippuen tiliotteella lukee Paytrail sekä Kentonec ja/tai Kaalimato.

Terveisin, Nina
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com