Annun palsta

Seksuaalisuus elää meissä jokaisessa ja se on tärkeä elämän voima. Jokaisella ihmisellä on oikeus ilmaista seksuaalisuuttaan vapaasti ja itsenäisesti. Meillä on myös oikeus seksuaaliseen mielihyvään, jota jokainen voi tavoitella ja toteuttaa omilla tavoillaan, kunnioittaen muita. Seksi ja seksuaalisuus ovat luovuuden ja elämän rikastuttamisen lähteitä. 

Seksivälineet, eroottiset asut ja elokuvat voivat rikastuttaa parisuhdetta ja edesauttaa kumppaneiden välistä kommunikaatioita. Aistinautinnot, erotiikka, fantasiat ja seksuaalinen mielihyvä edesauttavat hyvinvointiamme. Myös itsetyydytys eli sooloseksi edistää tutkitusti seksuaaliterveyttä, eikä se ole sidoksissa siihen olemmeko parisuhteessa vai emme. Seksivälineitä voidaan käyttää myös apukeinoina seksuaalisissa toimintahäiriöissä ja osin korvaamaan seksuaalisia toimintoja.

Annun palstalla kysymyksiin vastaavat seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja Annu sekä seksuaalineuvoja Nina.

Vastaamme seksivälineisiin, seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin. Voit lähettää kysymyksesi nimettömänä alla olevan linkin kautta. Julkaisemme kysymyksen ja vastauksen kahden viikon kuluessa.

Lue myös aikaisempia kysymyksiä ja vastauksia. Voit löytää niistä apua ja vastauksia pulmaasi.

Mikäli kysymyksesi on lääketieteellinen käänny lääkärin puoleen.

HUOM! EMME VASTAA PALSTALLA TILAAMISEEN LIITTYVIIN KYSYMYKSIIN. TILAAMISEEN SEKÄ JO TEHTYIHIN TILAUKSIIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET PYYDÄMME LÄHETTÄMÄÄN Asiakaspalvelun palautelomakkeen KAUTTA.

LUE LISÄÄ TILAUKSEEN JA TOIMITUKSEEN LIITTYVISTÄ ASIOISTA TÄÄLTÄ.

Lähetä uusi kysymys
UUSIMMAT KYSYMYKSET
Moikka Annu! Olen 50v mies ja olen käyttänyt pepussani monenkokoisia tappeja ja sauvoja ja nyt haluaisin kokeilla pumpattavaa anaalitappia ja kysymys kuuluu, että kuinka suureksi tapin voi pumpata ja voiko yrittää ns.pullauttaa mahdollisimman isona turvallisesti pepusta ulos? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Pumpattavaa anaalitappia on yhtä turvallista käyttää kuin mitä tahansa muutakin anaalitappia. Pumpattavan version voi pumpata juuri niin suureksi kuin sinne mahtuu ilmaa, kyllä anaalinseinämät sitten pistävät vastaan kun tuote ei veny enempää.
Moi.Voinko käyttää penispumppua kun vasemmassa kiveksessä on kiveskohju? Penispumpussahan ei olla kiveksiin kosketuksissa.Voitko vastata minulle? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Syy kiveskohjujen kehittymiselle on yleensä synnynnäinen laskimoläppien heikkous. Kiveskohjut saattavat nostaa kivespussin lämpötilaa ja ne voivat aiheuttaa jomotusta ja hikoilua.
Terve. Voiko penispumppuun virtsata? Saako siinä lisää nautintoa kun penis on pumpussa alipaineessa ja virtsaa samaan aikaan? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Kyllä penispumppuun toki voi virtsata ja se on yksi fetissin/nautinnon muoto. Bathmate -penispumppu toimii nimenomaan niin että sen sisällä on nestettä, yleensä vettä.
Terve Annu/Nina! Ty kanssa harrastaessamme seksiä laukean yhdynnässä ja kun ty runkkaa minua. Ongelma on, että en ole koskaan lauennut suihinotossa. Onko tähän ongelmaan olemassa jotakin niksejä miten tämä onnistuisi? En osaa neuvoa itsekkään ilmeisesti, kun tulosta ei tule. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Tarkoittaako ty tyttöystävää? Näin tulkitsin ja vastaan myös siitä näkökulmasta.
Onnistunut suihinotto niin nautinnollisella tavalla että se johtaa laukeamiseen, on haastava laji ja vaatii harjoittelua.
Hei.Kiitos hyvistä masturbointi vinkeistä. Mutta olisiko vielä jotain muita vinkkejä? Olen käyttänyt sitä kenkien pohjien väliin masturbointia usein. Mikä on se steariini joka mainittiin samassa jutussa. Mistä saisi yleensä erilaisia masturbointi vinkkejä enemmän? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Masturboinnissa vain mielikuvitus on rajana, kuten aiemmin mainitsin. Pahvi ja styroksi toimivat tässä masturbaatioasiassa myös mainiosti. Pringles -purkistakin on tehty keinovagina tässä taannoin.
Hei! Mikä teidän liukuvoide-valikoimista olisi hyvä tuote kun kostuu liikaakin ja seksi ei välillä tunnu miltään.. Luin juuri opasta ja yritin löytää sitä vaseliinipohjaista liukuvoidetta ja en löytänyt. Kiitos etukäteen vastauksesta :) Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Vaseliinipohjaiset tuotteet toimivat mainitsemassasi tilanteessa parhaiten, sekä moni on saanut avun Soft tamponeista jotka imevät emättimen nesteitä itseensä.
Annu! Olenko normaali kun olen ollut/suostunut, et eräs rva pisti penishäkin 18.8 ja se on vielläkin,siemensyöksy en ole saannu. Nainen pyytää minut luokseen ja ottaa häkin pois ja liikuttaa kättä siinä. Aina kun hän on tehnyt sen, se pistää penishäkin takaisin ja sanoo että 3vkoa vielä, sitten saat "helpotuksen (16.10). Onko tästä haittaa? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Onko kyseessä yhteisesti sopimanne BDSM -roolileikki? Mikäli itse koet että haluat pitää penishäkkiä pitkään eikä siitä ole Sinulle mitään haittaa, asia on ihan ok.
Hei! Kierukan kanssa ilmeisestikin voi käyttää geishakuulia. Voiko? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Useat naiset pystyvät käyttämään geishapalloja kierukan kanssa. Joskus geishapallojen käyttö saattaa aiheuttaa vähäistä verenvuotoa. Jos vuoto häiritsee kannattaa ottaa yhteyttä lääkäriin, joka voi tarkistaa kierukan lankojen oikean pituuden.
Panokoneita on monenlaisia. Ja oman tutkiskelun perusteella paljon myös eroja. Onkohan mahdollisesti jossain testiä jossa olisi edes lähes kaikki koneet mukana? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Meillä ei valitettavasti ole tietoa, mistä panikoneiden vertailun voisi löytää. Yksi hyvä keino on lukea asikkaidemme kommentit, kysymykset ja mahdolliset käyttökokemukset tuotteen alta.
Moi.Onko Ice Power spreitä turvallista käyttää masturboinnin jälkeen,peniksen jäähdyttämiseen.Tuntuu ainakin tosi kiihottavalta.Olen käyttänyt sitä päivässä muutamia kertoja? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Ice Power Spray on tarkoitettu lihaksiin, niveliin, venähdysten hoitoon ja erilaisten urheiluvammojen pikahoitoon. Limakalvoille tai haavoihin sitä ei saa laittaa.
Olisi ylimääräinen huone talossa, ja tarkoituksena olisi rakentaa siitä seksihuone meille kahdelle. Löytyykö mistään kuvia tai linkkiä mistä saisi ideoita sisustukseen ja apuvälineiden asetteluun? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Seksihuoneita löytyy yleensä BDSM-alan ammattilaisilta. Kehoitankin tutustumaan kyseiseen genreen kuuluviin nettisivuihin hakusanalla BDSM. Niitä on varmasti paljonkin netissä.
Miksi kaikki tekopillut on niin tiukkoja ettei mahdu käyttää? Onko nää pikkupojille tehty? Mikä on väljin? Esim Fleshligt? Kiitos. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Tekopillujen koot vaihtelevat paljonkin ja mainitsemasi Fleshlightit ovat kotelollisista keinovaginoista juuri niitä reilumpikokoisia, niin pituudeltaan kuin sisämitoiltaankin, olematta silti löysiä.
Olen sinkku nainen ja keksiäkseni jotain uutta sooloseksiin, aloin kuvaamaan itseäni videolle. Laitan läppärin webcamin päälle tyydytän itseäni samalla kun katselen kuvaa ruudulta, lähikuvaa vulvastani. Onko tavallista kiihottua katsellen omaa masturbointia? Minusta on ihanaa nähdä häpyhuulten täyttyvän ja paisuvan, pilluni alkaa vuotaa nesteitään kun osaavat sormeni hyväilevät kaikkia häpyhuulten sopukoita ja klitorista. Teen tästä tapahtumasta kivan ja rentouttavan, laitan valon jotta näen kaiken, tuoksukynttilöitä ympärille ym. Olen oppinut tykkäämään alapääni ulkonäöstä ja nyt myös tiedän, mitä mies näkee siellä suuseksissä. Usein myös katselen omia onanointivideoita jälkeenpäin, ja kiihotun siitä valtavasti! Voinko olla osaksi lesbo tai bi, olen ollut tähän mennessä (27) vain miesten kanssa. Sitten kysyisin, voiko virtsaputken reikää (jonka olen nyt löytänyt) hyväillä tai työntää sormea sisään? Sannuska Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Hienoa että olet kehittänyt uusia ulottuvuuksia sooloseksiisi ja nautit rohkeasti kehostasi! Usein vain mielikuvitus on rajana kun omaa seksuaalisuuttaan haluaa laajentaa.
Hei! Olisiko mitään penisrengasta tai tunnelia millä penistä voisi lyhentää?? Vaimo usein valittaa, että ottaa pohjaan ihan perus lähetyssaarnaajassakin, saatikka takaapäin. Olisiko joku lelu jonka voisi laittaa estämään pohjaan menoa? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Peniksen lyhentämiseen ei taida olla muuta keinoa kuin kirurginen operaatio. Huomattavasti pienemmällä vaivalla saattaisi päästä, jos kokeilisi Soft Tamponeja, jotka asetetaan kohdunsuulle yleensä kuukautisten ajaksi kun halutaan harrastaa seksiä kuukautisten aikana tai esim.
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com