Annun palsta

Seksuaalisuus elää meissä jokaisessa ja se on tärkeä elämän voima. Jokaisella ihmisellä on oikeus ilmaista seksuaalisuuttaan vapaasti ja itsenäisesti. Meillä on myös oikeus seksuaaliseen mielihyvään, jota jokainen voi tavoitella ja toteuttaa omilla tavoillaan, kunnioittaen muita. Seksi ja seksuaalisuus ovat luovuuden ja elämän rikastuttamisen lähteitä. 

Seksivälineet, eroottiset asut ja elokuvat voivat rikastuttaa parisuhdetta ja edesauttaa kumppaneiden välistä kommunikaatioita. Aistinautinnot, erotiikka, fantasiat ja seksuaalinen mielihyvä edesauttavat hyvinvointiamme. Myös itsetyydytys eli sooloseksi edistää tutkitusti seksuaaliterveyttä, eikä se ole sidoksissa siihen olemmeko parisuhteessa vai emme. Seksivälineitä voidaan käyttää myös apukeinoina seksuaalisissa toimintahäiriöissä ja osin korvaamaan seksuaalisia toimintoja.

Annun palstalla kysymyksiin vastaavat seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja sairaanhoitaja Annu sekä seksuaalineuvoja Nina.

Vastaamme seksivälineisiin, seksiin ja seksuaalisuuteen liittyviin kysymyksiin. Voit lähettää kysymyksesi nimettömänä alla olevan linkin kautta. Julkaisemme kysymyksen ja vastauksen kahden viikon kuluessa.

Lue myös aikaisempia kysymyksiä ja vastauksia. Voit löytää niistä apua ja vastauksia pulmaasi.

Mikäli kysymyksesi on lääketieteellinen käänny lääkärin puoleen.

HUOM! EMME VASTAA PALSTALLA TILAAMISEEN LIITTYVIIN KYSYMYKSIIN. TILAAMISEEN SEKÄ JO TEHTYIHIN TILAUKSIIN LIITTYVÄT KYSYMYKSET PYYDÄMME LÄHETTÄMÄÄN Asiakaspalvelun palautelomakkeen KAUTTA.

LUE LISÄÄ TILAUKSEEN JA TOIMITUKSEEN LIITTYVISTÄ ASIOISTA TÄÄLTÄ.

Lähetä uusi kysymys
UUSIMMAT KYSYMYKSET
Hei, terskassani on ollut pähkinäm kokoinen patti ainakun vain muistan. Voiko olla mahdollista että minulla olisi ns. tuplaterska. Patti ei ole kipeä, mutta terska on herkkä kosketukselle. Seksi ei satu. Olen nyt 20v. En ole kehdannut näyttää sitä kenellekkään ikinä. Penissyövältä se ei näytä. Patti on samantuntoista kun terskan pää, vähän violetihtava sävyltään, symmetrisen pyöreä. Keskellä on vähän niinkuin piste. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Suosittelen näyttämään pattia lääkärille niin saat varmasti parhaiten selvyyden asiaan.

Terveisin, Nina
Ovatko erittäin ohuet kondomit ns. suihinottoturvallisia? Huolestuttaa, että kovin ohuet eivät kestä, jos hampaat osuvat vahingossa kumiin ja että paksun kanssa ei leikattu terskani tunnekaan tarpeeksi. Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Nykyään hyvinkin ohuet kondomit ovat erittäin kestäviä käytössä mutta teräviä kynsiä tai hampaita ne eivät kestä. Kannattaa siis hioa suihinottoa sellaiseksi etteivät hampaat revi kumin pintaa.
Moi, minulla jäi muuttokuorma kylmävarastoon, joten hieromasauvat altistuivat pakkaselle. Vaurioittaako pakkanen k.o tuotteita? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Nyt ei auta muu kuin kokeilla, lähtevätkö tuotteet käyntiin. Pakkanen/jäätyminen ei tee koskaan hyvää tuotteille. Anna välineiden olla ennen käynnistämistä huoneenlämmössä riittävän kauan niin että ne tuntuvat huoneenlämpöisiltä, ja yritä sitten käynnistää niitä rauhallisesti.
Hei. Onko penis xxl voiteen käyttö turvallista? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Kyllä tuote on täysin turvallinen käyttää. Kannattaa lukaista asiakkaiden kokemukset, kommentit sekä kysymykset kyseisen tuotteen kohdalta sivun alalaidasta.
Olen 14.v poika ja murrosiän alettua olen kokeillut runkata. Minulla esinahka liikkuu hyvin siihen asti kun penis jäykistyy. En silloin pysty jatkamaan runkkausta, kun esinahkaa kiristää ja sattuu. Onko tämä normaalia? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Kireä esinahka on varsin yleinen vaiva poikalapsilla. Jos kireä esinahka ei aiheuta ongelmia kuten tulehduksia, se ei yleensä vaadi hoitoa ennen murrosikää. Viimeistään murrosiässä esinahka useimmiten väljenee ja ongelma poistuu.
Moi.Onko haittaa jos penispumppua käyttää yhtäjaksoisesti tunnin? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Penispumppua suositellaan käytettäväksi 30 minuuttia kerrallaan. Mikäli et tuntenut kipua tms. epämiellyttävää tunnetta, ei tunnin käyttö luultavimmin aiheuttanut Sinulle haittaa.
Moi.kuinka käytetään tällästä penispumppua kuin Automatic pump? Siinähän on m nappi josta painetaan niin penis kasvaa.Kuinka kauan sen täytyy antaa olla penis erektiossa ja kuinka isoksi uskaltaa peniksen antaa kasvaa? Hei, kiitos kysymyksestäsi!

Käynnistä imevä moottori M+ näppäimestä. Paina rauhallisesti VAIN yhden kerran ja seuraa maltilla peniksesi laajenemista. Pumpussa on erittäin tehokas imu, joten siksi on tärkeää, että painat M+ nappia rauhallisesti alussa.
KYSY ANNULTA
Sähköpostiosoitteesi (ei pakollinen): Kysymys:
Siirry tästä Kaalimato.com -kauppaan Asiakaspalvelu: Puhelin (ark 9-13) 0400-380566. Noutopiste ja toimisto: Kaalimato.com, Kumitehtaankatu 5 E, 04260 Kerava, Ma-Pe 8.00 - 14.00 Copyright © 2016 Kaalimato.com